Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Stanić Beverages uložio 10 598 000 kuna u tvornicu Juicy sokova

Proizvodnja sokova u tvornici Stanić Beverages u Kreševu u 2020. godini iznosila je 28,2 milijuna litara, a za 2021. godinu planirana je proizvodnja od 35 milijuna litara.

Hrvatska tvrtka Stanić Beverages uložila je 10 598 000 kuna u modernizaciju proizvodnog pogona tvornice Juicy sokova u Kreševu, u Bosni i Hercegovini, čiji je stopostotni vlasnik, radi podizanja kvalitete proizvodnje prema najvišim europskim i svjetskim standardima. Početna investicija u tvornicu Juicy sokova u Kreševu 2013. godine iznosila je 90 840 000 kuna, a dodatna investicijska faza strateški je plan za širenje u nove kategorije i podizanje kvalitete proizvodnih procesa. Proizvodnja sokova u tvornici Stanić Beverages u Kreševu u 2020. godini iznosila je 28,2 milijuna litara, a za 2021. godinu planirana je proizvodnja od 35 milijuna litara.

Stanić Beverages najveći je hrvatski proizvođač sokova, koji od ove godine ulazi u novu kategoriju bezalkoholnih pića lansiranjem ledenih čajeva Juicy Ice Tea u Hrvatskoj. Riječ je o kategoriji bezalkoholnih pića vrijednoj 300 milijuna kuna, a upravo zahvaljujući strateškom širenju proizvodnje i popularnosti te kategorije među potrošačima u Hrvatskoj, Uprava Stanić Beveragesa prepoznala je priliku za povećanje proizvodnje i prodaje na hrvatskom tržištu. Juicy Ice Tea zdravija je inačica ledenog čaja koja sadržava veći udio voća i manji udio šećera, i to za čak 30 % u odnosu na konkurenciju dostupnu na domaćem tržištu.

„U trenutačno nestabilnoj gospodarskoj klimi, ulaganje više od deset milijuna kuna u unapređenje procesa proizvodnje pokazuje hrabrost naše grupacije, ali i činjenicu da nam je kvaliteta na prvome mjestu. Brand Juicy perjanica je tvrtke Stanić Beverages, koja je dio Stanić Grupacije, a Juicy sokovi danas su prisutni u čak 22 zemlje svijeta – 15 u Europi, pet na Bliskom istoku, jednoj u Africi i jednoj u Aziji. U posljednjih 20 godina proizvodnja Juicy sokova porasla je s dva milijuna na 60 milijuna litara na godinu. Bez obzira na epidemiju koja nas je sve zatekla u prethodnoj godini, danas smo spremniji nositi se s novim izazovima, prepoznali smo nove prilike te planiramo rast proizvodnje od 6,5 milijuna litara u 2021. godini“, izjavio je Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave Stanić Grupe.

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.