Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Top 10 poslovnih ponuda

Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

Auro Domus d.o.o. traži radnike za radnu poziciju administrativnog asistenta za kadrovske poslove (m/ž), secijalista za edukaciju zaposlenika (m/ž) i poslovnu tajnicu (m/ž). Rad se odvija u Opatiji, a prijave se zaprimaju do 08.12.2021. Uvjete i detalje o radu te kako se prijaviti saznajte na linku.

Mango Moda d.o.o. traži osobe koje će raditi kao pomoćnici (m/ž) u prodaji na pola ili na puno radno vrijeme. Mjesto rada je Zagreb. Poželjno je da je kandidat vedrog duha kako bi kupcima pristupao s osmijehom iskazujući srdačan stav i spremnost za usluživanje. Prijave se zaprimaju putem brze prijave do 13.12.2021.

KTC d.d. traži skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave se zaprimaju do 10.12.2021. Poželjno je da kandidat ima položen tečaj za viljuškaristu, ali nije uvjet. Prijavite se brzo i jednostavno ovdje.

Utilitas I.T. d.o.o. zapošljava sistemskog inženjera / inženjera informatičke sigurnosti (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 10.12.2021. Posao obuhvaća implementaciju i održavanje sigurnosnih rješenja u IT sustavima te suradnja s više odjela u pružanju usluga sigurnosti unutar modernih IT sustava. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Metro Cash & Carry d.o.o. ima slobodne dvije pozicije za rad u Splitu. Zapošljavaju voditelja smjene (m/ž) i poslovođu (m/ž). Prijave traju do 03.12.2021., a prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Financijska agencija traži kontroling analitičara – eksperta (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 09.12.2021. Poslodavac nudi moderno, odgovorno i ugodno radno okruženje unutar kojeg se potiče kontinuirani razvoj kompetencija i interni prijenos znanja, redovna stimulativna primanja i plaćena specijalistička usavršavanja s ciljem daljnjeg profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka.

Logobox d.o.o. zapošljava senior grafičkog dizajnera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 03.12.2021. Kandidat mora imati minimalno 5 godina radnog iskustva, poznavati rad u grafičkim programima Adobe paketa i posjedovati izraženu kreativnost te osjećaj za estetikui detalje. Prijave se zaprimaju putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži nove članove svoga tima. Potreban im je radnik (m/ž) u restoranu u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 02.12.2021. Kandidat će biti zadužen za pripremu legendarnih McDondald’s burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru. Prijaviti se možete putem brze prijave klikom na link.

Amrest Adria d.o.o. / KFC zapošljava djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok za prijavu je 05.12.2021. Poslodavac omogućuje konkurentnu plaću, 2 slobodna dama u tjednu, dodatke na plaću te rad u mladom i dinamičnom timu. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Thermia kamini d.o.o. traži samostalnog djelatnika za nabavu (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 30.12.2021. Posao obuhvaća definiranje, izradu i provođenje planova nabave, kontaktiranje dobavljača i kupaca vezano za poslove uvoza i izvoza te suradnja i koordiniranje sa svim dijelovima poslovanja. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Hrvatski olimpijski odbor je krajem ožujka osnovao Karijerni centar za sportaše kojem je na čelu proslavljena hrvatska streljačica Snježana Pejčić.

Lifestyle

Popularna usluga već cijelo desetljeće omogućuje korisnicima razgledavanje gradova, povijesnih znamenitosti te prirodnih ljepota Hrvatske.

Ljudski resursi

Svi pokazatelji govore da Hrvatska ide prema rekordnom broju stranih radnika, a broj izdanih dozvola za boravak i rad stranaca do kraja ove godine...

Energetika

Marijana Pavlović Puljić, direktorica tvrtke Avem d.o.o., objašnjava da je ulaganje u digitalizaciju i zelenu tranziciju nešto na čemu bi u Hrvatskoj trebalo više...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.