Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

TZ Virovitičko-podravske županije u Suhopolju predstavila novi vizualni identitet

Turizam 21. stoljeća zahtjeva moderna rješenja. Takav je i novi vizualni identitet TZ Virovitičko-podravske županije predstavljen u prekrasnom Centru za posjetitelje Dvorac Janković u Suhopolju.

Turizam 21. stoljeća zahtjeva moderna rješenja. Takav je i novi vizualni identitet TZ Virovitičko-podravske županije predstavljen u prekrasnom Centru za posjetitelje Dvorac Janković u Suhopolju.

Novi logotip je moderan i jednostavan, a opet njime je sve rečeno. Osnovi znak i tipografija u zelenoj su boji, naglašavaju netaknutu prirodu, ekološki i odgovorni turizam, dok se jednostavnim natpisom Slavonija i Podravina definira novo ime destinacije, ali i njezina geografska pripadnost.

Dinamični grafički element, asocira na prikaz izohipsa na geografskim kartama i prati oblik naše županije, a u isto vrijeme podsjeća na presječene godove drva i valove, implicirajući na veliko bogatstvo šuma i vodenih površina. Znak se sastoji od ukupno 16 linija i to ne bez razloga. Upravo je toliko gradova i općina u našoj županiji“, istaknuo je predsjednik TZ Virovitičko-podravske županije, župan Igor Andrović.

Poznata agencija Pro Media grupa koja potpisuje novo vizualno rješenje osmislila je i zanimljiv komunikacijski identitet inspiriran činjenicom da je Virovitičko-podravska županija još relativno neotkrivena destinacija, pa je svemu dodan element neočekivanog koji dodatno intrigira moderne putnike.

Gosti na putovanju našom županijom ne očekuju toliko raznolikosti na relativno malom prostoru i uvijek su pozitivno iznenađeni obnovljenim dvorcima i kurijama na našoj Plemićkoj ruti, odličnom tradicijskom hranom, šumama na Bilogori i Papuku, rijekom Dravom, ambijentalnim selima i gradovima, bogatom baštinom. Stoga smo taj neočekivani moment željeli dodatno naglasiti sloganima Neočekivano lijepa, Neočekivano blizu, Neočekivano ukusna…“, zaključila je Martina Jakelić, direktorica TZ Virovitičko-podravske županije.

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Ivan Rado puno je poznatiji po svom nicku Malajski Tapir. Naš možda i najpoznatiji YouTube influencer i strastveni gamer, odustao je od karijere medicinskog...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.