Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Više od 6600 proizvoda Pet centra dostupno je preko Glova, uz brzu dostavu na kućnu adresu u 8 gradova

Glovo, multikategorijska platforma koja korisnicima omogućava pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtjev, najavljuje partnerstvo sa Pet centrom, specijaliziranim maloprodajnim lancem hrane i kompletne opreme za sve kućne ljubimce.

Glovo, multikategorijska platforma koja korisnicima omogućava pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtjev, najavljuje partnerstvo sa Pet centrom, specijaliziranim maloprodajnim lancem hrane i kompletne opreme za sve kućne ljubimce.

Vlasnici kućnih ljubimaca iz Zagreba, Dubrovnika, Splita, Kaštela, Rijeke, Pule, Osijeka i Čakovca mogu birati između čak više od 6600 proizvoda koji se prodaju na 19 lokacija Pet centra dostupnih u aplikaciji Glovo, uz brzu dostavu na kućnu adresu, za manje od 60 minuta.

Pristupanjem kategoriji Trgovine i darovi u okviru aplikacije, Glovo korisnici će imati pristup najrazličitijim proizvodima za pse, mačke, male životinje, ptice i  akvarijske ribice.

Ponuda proizvoda obuhvaća: hranu i poslastice za kućne ljubimce, raznovrsnu opremu, proizvode za njegu i higijenu, igračke, transportne torbe, akvarije, terarije i druge specijalizirane proizvode za ljubimce, iz čak šest kategorija dostupnih u Pet centar dućanima. 

Svaki Pet centar dućan opremljen je i veterinarskom ljekarnom, koja korisnicima Glovo aplikacije nudi niz dodataka prehrani i veterinarsko-medicinskih proizvoda za njihove ljubimce.

Prema riječima predstavnika tvrtke, Pet centar je prepoznat kao vodeća specijalizirana maloprodaja za kućne ljubimce u regiji. Udruživanje s Glovom prirodan je slijed razvoja poslovanja tvrtke čija je misija ponuditi najširi asortiman proizvoda za kućne ljubimce te kontinuirano unaprjeđivati ponudu, osiguravajući najbolje cijene i kvalitetu za vlasnike kućnih ljubimaca.

Kroz ovo strateško partnerstvo, Glovo se fokusira na rastuće potrebe i preferencije svojih korisnika. O tome svjedoči izuzetan rast potražnje u kategoriji proizvoda za njegu kućnih ljubimaca 2022. godine, koji je registrirao impresivan porast obujma prodaje od 162%, što ga čini jednim od najuspješnijih neprehrambenih trendova u potražnji tokom prošle godine.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.