Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Više od 700 električara upoznalo se s najnovijim trendovima u elektroindustriji

Više od 700 električara potvrdilo je da posluju u okolnostima koja zahtijevaju učinkovita i prilagodljiva rješenja u čemu im često nedostaje iskustva.

Više od 700 električara potvrdilo je da posluju u okolnostima koja zahtijevaju učinkovita i prilagodljiva rješenja u čemu im često nedostaje iskustva. Naime, elektroindustrija jedan je od ključnih segmenata u stvaranju održivog gospodarstva te se, u skladu s time, tradicionalna primjena struke kontinuirano razvija. Stoga, kako bi stručnjaci iz područja elektroinstalacija ostali u koraku s trendovima i najnovijim proizvodima na tržištu, ove je godine održano 25 radionica u organizaciji Schneider Electrica, predvodnika u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji.

Margareta Heder, voditeljica upravljanja ponudom za distributere i partnere za područje Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine u Schneider Electricu ističe: „Biti informiran o inovacijama u tehnologiji danas je ključno za svakog električara. Naše radionice osmišljene su kako bismo pružili konkretne uvide u najnovije tehnologije, alate i prakse u elektroinstalacijama. Naime, samo oni elektroinstalateri koji prate nove trendove mogu osigurati najkvalitetniju uslugu svojim klijentima.“

Električari koji su sudjelovali u radionicama imali su priliku upoznati se s najnovijim proizvodima i rješenjima tvrtke Schneider Electric. Radionice su interaktivnim iskustvom stručnjacima iz područja elektroindustrije pružile uvid u tehnologije koje omogućuju fleksibilnost u radu i veću učinkovitost. Uz to, rješenja koja se danas primjenjuju donose klijentima razinu sigurnosti i pouzdanosti kao nikada prije. Sve to pomaže nam u rješavanju novih zahtjeva koji se tiču održivosti i brige za okoliš.

Mario Bukač, voditelj prodaje sklopne opreme iz tvrtke Lipapromet prenosi dojmove s radionice: „Vidjeti i isprobati nove proizvode u stvarnom okruženju dalo nam je uvid u to kako možemo poboljšati naše projekte i olakšati rad. Smatram da je važno stalno se usavršavati i pratiti tehnološke inovacije kako bi zadržali konkurentnost na tržištu, a Schneider Electric pruža odlične alate za to“.

Cilj radionica je poticanje obrazovanja električara i podrška njihovom profesionalnom razvoju.  Inovativni programi i događaji kao što su radionice Schneider Electrica doprinose unaprjeđenju elektroinstalaterske struke te osnažuju električare za uspješno suočavanje s izazovima modernog elektroinstalaterskog okruženja. Sve informacije o nadolazećim radionicama moguće je pronaći na Facebook profilu Schneider Electrica.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.