Novosti

Zagreb – najbolja destinacija na kontinentu

Najvrijednije priznanje – ono za najbolju destinaciju na kontinentu – Zagreb je osvojio u oštroj konkurenciji sa Plitvičkim jezerima te Samoborom.

Najvrijednije priznanje – ono za najbolju destinaciju na kontinentu - Zagreb je osvojio u oštroj konkurenciji sa Plitvičkim jezerima te Samoborom.

Na nedavno završenim Danima hrvatskog turizma, Zagrebu je u različitim kategorijama dodijeljeno čak 9 priznanja u sklopu akcije „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“, koju organiziraju HRT, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska turistička zajednica, stoji u priopćenju Hrvatske turističke zajednice.

Najvrijednije priznanje – ono za najbolju destinaciju na kontinentu – Zagreb je osvojio u oštroj konkurenciji sa Plitvičkim jezerima te Samoborom.

No, to nije jedina nagrada koja je dodijeljena Zagrebu. Naime, i projekt „Tajne Griča“, koji je nastao u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, osvojio je nagradu za najbolji kulturni itinerer, u sklopu nacionalnog programa dodjele oznake kvalitete u kulturnom turizmu „Experience Croatia – Doživi Hrvatsku“.

I zagrebački hoteli su zabljesnuli na turističkoj sceni pa su, tako, dobili čak 5 priznanja i to kako slijedi:

1. Posebno priznanje za višegodišnju kvalitetu – Hotel na kontinentu 4*
Hotel International, Zagreb

2. Priznanje za 1. mjesto – Najbolji hotel na kontinentu 5*
The Westin Zagreb Hotel

3. Priznanje za 2. mjesto – Najbolji hotel na kontinentu 5*
Sheraton Zagreb Hotel

4. Priznanje za 1. mjesto – Najbolji hotel na kontinentu 4*
Best Western Premier Hotel Astoria

5. Priznanje za 2. mjesto – Najbolji hotel na kontinentu 4*
Four Points By Sheraton Panorama Hotel

I za kraj, ne smijemo zaboraviti istaknuti ono što je najbitnije u turizmu, a to su ljudi. Naime, g. Anđelko Leko, predsjednik Uprave HUP, Zagreb dobio je Nagradu za životno djelo, dok je za djelatnika godine u akciji „Čovjek ključ uspjeha u turizmu 2013.“, proglašen g. Darko Orešić iz Zagreba, u kategoriji carinik.

Click to comment

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version