Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Zagrebački velesajam: CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja

Okupljeni pod zajedničkim sloganom „Više od sajma“, sajmovi CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja, ponudit će vrhunski izlagački, ali i popratni edukativni i zabavni program.

Pred nama je završno odbrojavanje do otvorenja jedinstvenih sajmova posvećenih poljoprivredi, hrani i zdravim stilovima života. Čak dva sajma u istom terminu, po cijeni samo jedne ulaznice, od 30. studenoga do 3. prosinca na Zagrebačkom velesajmu!

Okupljeni pod zajedničkim sloganom „Više od sajma“, sajmovi CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja, ponudit će vrhunski izlagački, ali i popratni edukativni i zabavni program. Partneri sajmova posebno su se fokusirali na stručni dio tako da se tijekom četiri dana trajanja sajmova održavaju brojne aktivnosti. Najavljujemo i nagradnu igru za sve posjetitelje za koju su sponzori osigurali zanimljive nagrade.

Iz bogatog programa izdvajamo teme Agronomskog fakulteta – „Izazovi i potencijali navodnjavanja agro – ekosustava Republike Hrvatske“, „Inovativni pristupi gospodarenja vodom u poljoprivredi: primjeri dobrih praksi uslijed klimatskih promjena“ i Gradska poljoprivreda – mit ili stvarnost“.

Sajam CroAGRO će istovremeno biti i platforma za promoviranje poljoprivrednih zanimanja, ali i planiranje i raspravu o perspektivama ove gospodarske grane.

„Unaprjeđenje održivog turizma kroz primjenu biodinamičkih poljoprivrednih praksi“ tema je na koju će izlagati dr. sc. Dijana Posavec iz  Centra dr. Rudolf Steiner.

Zemlja partner Sajmova hrane i zdravog življenja je Indija. Uz njihov kolektivni nastup ističemo predstavljanje jedne od njihovih najvećih tvrtki ayurvedske hrane i pripravaka te kuharske radionice s prosom kao glavnom namirnicom.

Uz mogućnost kupnje zdravih namirnica od meda i agruma do brojnih proizvoda označenih oznakama izvornosti i kvalitete, pa sve do promocije prvog priručnika o Apipedagogiji… Ukratko, nema čega nema na našim sajmovima.

Čekaju vas zatvoreni i grijani paviljoni, popusti i degustacije, ali i atraktivna izložba traktora oldtimera!

Treba li bolja pozivnica? Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu!

Radno vrijeme i cijene ulaznica


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.