NATJEČAJ ZA POSAO – želite li raditi u Ikei? Natječaj je otvoren od 8.4.!

NATJEČAJ ZA POSAO – želite li raditi u Ikei? Natječaj je otvoren od 8.4.!

IKEA budućim kolegama u timu koji će kao dio menadžementa voditi robnu kuću u Zagrebu nudi sljedeće pozicije: zamjenik voditelja robne kuće (Deputy Store Manager), voditelj prodaje (Sales Manager), voditelj unutarnjeg uređenja (Communication & Interior Design Manager), voditelj odnosa s kupcima (Customers Relations Maanager), voditelja logistike unutar robne kuće (In-store Logistics Manager ) i na kraju voditelja odjela IKEA FOOD (IKEA FOOD Manager).

Pored ovih šest pozicija IKEA nudi i dvije pozicije specijalista (Interior Design Manager i Visual Merchandise Manager).

Izabrane kolege iz menadžement tima usko će surađivati i biti odgovorne budućem voditelju/menadžeru IKEA robne kuće u Zagrebu koji je izabran i kojeg ćemo vrlo skoro predstaviti javnosti.

Kako napisati dobar životopis?

Kako se ponašati na intervjuu za posao?

Stranica je aktivna od petka (8.travnja 2011.)!

Na web stranici, kreiranoj posebno za prijave za zapošljavanje (www.ikeaandme.hr), kandidati će prvo proći kratki upitnik o vrijednostima koje su ključne za IKEA tim i tek onda će moći pročitati opis poslova za svaku poziciju.

Zatim će odgovaranjem na pitanja kreirati svoj životopis prema kojem će se vršiti prva selekcija. Drugi krug uključivat će telefonski intervju s voditeljem IKEA robne kuće i voditeljicom ljudskih potencijala robne kuće te ostalim kolegama iz Odjela ljudskih potencijala, nakon čega ćemo dodatno suziti izbor i odabrane kandidate pozvati na intervju. Finalni dio procesa će proći nekolicina kandidata za svaku poziciju i on će uključivati tzv. „Assessment Centre“ tj. Specijalizirano testiranje. Predviđeno je kako bi proces selekcije trebao završiti do kraja lipnja. Ovo je prvi korak zapošljavanja IKEA tima u robnoj kući.

Masovnije zapošljavanje će se dogoditi nekoliko mjeseci prije otvorenja robne kuće u Zagrebu. Profitiraj vam želi sreću na budućim razgovorima za posao i uspjeh u željenoj karijeri!

Podijeli

Odgovori

Top