Učite od najboljih! Dođite na Startup Weekend Zagreb

Učite od najboljih! Dođite na Startup Weekend Zagreb

Daniela Živković Šimić iz Atlantic Grupe ima bogato iskustvo u oglašavanju, marketingu i ukupnom brandingu proizvoda Atlantic grupe. Na Startup Weekendu pomoći će sudionicima da lansiraju svoje ideje.

Luka Abrus završio je matematičku gimnaziju, glazbeno je vrlo obrazovan i studirao je na FER-u. Nakon što je prošao kroz pet internetskih tvrtki, sedam godina proveo je u Microsoftu, gdje je brusio svoje informatičke i poslovne vještine. Zatim je preuzeo vodstvo tvrtke Pet Minuta – tvrtke s tridesetak zaposlenih koja se specijalizirala za mobilna i internetska rješenja i koja je danas perjanica nove generacije domaćih informatičkih tvrtki koje na posao gledaju kao globalni izazov, a ne samo kao nešto što će ih situirati i biti uspješno samo u lokalnim razmjerima

Matija Kopić pokrenuo je aplikaciju Farmeron i dobio investiciju od 1,4 milijuna dolara, odnosno malo više od osam milijuna kuna za osvajanje svijeta svojim “Google Analyticsom za farme”, aplikacijom koja velikim poljoprivrednim pogonima omogućava jednostavno praćenje njihove stoke.  Kada je Matija Kopić iz Osijeka sa svojim kolegama pronašao način kako smanjiti troškove u poljoprivrednoj proizvodnji, nije ni sanjao da će taj projekt prepoznati ulagači iz Silicijske doline te da će u njega uložiti čak 1,4 milijuna dolara.

Ivan Bušljeta, Metropolitan Grupa. Ivan je član Uprave zagrebačke Metropolitan Grupe, koja posluje uglavnom s brandova zabave i restorana (Papaya, Mansion, Lido, Fifty-Fifty). On je glavni pokretač GETEXITED regionalnog projekta koji ima za cilj promicanje popularnih brandova zabave mladih u jugoistočnoj Europi.

Mohamed El Yacoubi, http://www.alamjadid.com/ Mohamed El Yacoubi ima 22 godine. Osnivač je i [email protected], društvene medijske platforme arapskog svijeta. Diplomirao je poslovni menadžment na Warwick Business School u Velikoj Britaniji. Strastveni je startup poduzetnik kao ljubitelj rizičnog kapitala, te je osvojio nekoliko natjecanja u Maroku sa svojom tvrtkom AlamJadid, koje su mu omogućile da postanu čest govornik na Tedx događajima i forumima o poduzetništvu.

Pročitajte posljednji blog post koji pojašnjava ocjenjivačke kriterije po kojima će se timovi i njihovi projekti rangirati od strane sudačkog žirija na Startup Weekend Zagreb!

Podijeli

Odgovori

Top