Završio prvi Fight Club u Hrvata – Blackberry Vs. iPhone

Završio prvi Fight Club u Hrvata – Blackberry Vs. iPhone

Na strani iPhonea vrlo emotivno i žestoko borili su se Luka Sučić i Anja Pečovnik, dok je boje BlackBerryja branio izuzetno uporni i odmjereni tim u sastavu Marko Rakar i Marija Lugarić. Moderator borbe Mario Goran Petreković, sudionike je do suza nasmijavao doskočicama i duhovitim opaskama na dnevne događaje, priznavši da o modernim tehnologijama nema blage veze.

Nešto sasvim novo

Figh club je, razbijajući klasične stereotipne forme konferencija i radionica, predstavio dio najnovijih tehnologija i IT na sasvim nov i zabavan način, te privukao veliki interes javnosti, kako posjetitelja u dvorani ili onih koji su borbu pratili uživo putem prijenosa na Tportalu, tako i medija.

Ulaz u dvoranu bio je besplatan, a publika podijeljena u tri sektora, po jedan za vlasnike ili zagovaratelje sukobljenih telefona i jedan za neopredjeljene odnosno one koji su na ovaj edukativno-zabavni događaj došli upravo s namjerom da se po prvi puta detaljnije upoznaju s modernim mobilnim tehnologijama. Izuetnu dinamiku Fight cluba uz borce i voditelja, održavala i je i publika koja se vrlo brzo uključila u borbu verbalno putem megafona ili međusobnim gađanjem stress lopticama s logotipom udruge CROWD.

Cilj Fight Cluba je okupljanje svih onih koje zanimaju nove tehnologije, bilo da su profesionalno vezani uz njih ili samo žele nešto naučiti na zabavan i pristupačan način, te je ovom prilikom vrlo uspješno i ostvaren. Osim edukacije i jako puno smijeha, značajan dio ovog dimaničnog i inovativnog događaja bilo je prijateljsko druženje, zabava i umrežavanje koje je uslijediolo nakon borbe, razmjena kontakata, te upoznavanje novih poslovnih partnera.

2 iPhonea i 2 Blackberrya na poklon

Najvatrenije borce iz publike, nagradili su sponzori Fight Cluba i to BlackBerry sa po dva svoja mobilna uređaja, a Apple Hrvatska i Tportal raznim manjim darovima.

CROWD zahvaljuje borcima na pozornici, voditelju, sudionicima, onima koji su nas pratili putem streaminga, tweepovima koji su twittali prije, uživo i poslije, svima koji su pomogli da ovo događanje prođe u izvanrednom ozračju i duhu fair play borbe za omiljeni smartphone.

Podijeli

Odgovori

Top