Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

„Mad Men“ savjeti za moderni marketing

Iako se popularna televizijska serija „Mad Men“ bavi počecima suvremenog marketinga, od djelatnika marketinške agencije iz šezdesetih godina prošlog stoljeća možemo puno naučiti.

Iako se popularna televizijska serija „Mad Men“ bavi počecima suvremenog marketinga, od djelatnika marketinške agencije iz šezdesetih godina prošlog stoljeća možemo puno naučiti.

Iako se svijet marketinga od 60-godina uvelike promijenio, neke stvari ostale su iste. Donosimo vam serijom inspirirane savjete kako unaprijediti marketing vaše tvrtke, objavljene na portalu Big Brand Sytem.

Budite nemilosrdni kao Don Draper

Ustrajte u svom stavu i budite nemilosrdni bez obzira jeste li tek pokrenuli posao ili već godinama uspješno ili neuspješno poslujete.  Neprekidni marketinški napori jedini donose rezultate.

Razljutite se kao Betty

Nedostatna prodaja? Nemoguć raspored? Uslugu ili proizvod treba osvježiti? Razljutite se ukoliko će vas to potaknuti na djelovanje. Rad na promociji donijet će bolje prodajne rezultate. Osmislite strategiju, no prije toga se dobro razljutite na sve ono što ne funkcionira kako bi trebalo.

Budite neustrašivi kao Peggy

Borite se za svaku priliku i riješite se straha od neuspjeha. Uhvatite se u koštac sa zahtjevnim zadatcima i imajte povjerenja u vlastite   sposobnosti.

Istaknite se kao Pete

Kad nastupi kriza, istaknite se i ponudite vlastito rješenje. Nametnite se u pravom trenutku i preuzmite inicijativu!

Naglasite svoje prednosti kao Joan


Nikad ne paničarite! Zadržite hladnu glavu, implementirajte rješenje i zadržite osmijeh na licu.

Budite elokventni kao Lane


Kada vaši marketinški napori ne postižu rezultate, razmotrite kako ih prezentirate.Elegantan i ispoliran nastup može postići čuda i   uvjeriti vaše ciljano tržište kako su vaši proizvodi i usluge vrijedni pozornosti.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.