Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

10 tvrtki s najboljom globalnom DOP reputacijom

Reputation Institute – vodeća svjetska savjetodavna tvrtka provodi anketu na bazi 55.000 potrošača u preko 15 zemalja (uključujući Indiju).

Reputation Institute - vodeća svjetska savjetodavna tvrtka provodi anketu na bazi 55.000 potrošača u preko 15 zemalja (uključujući Indiju).

Tvrtku su osnovali dr. Charles Fombrun i dr. Cees van Riel 1997. godine. Omogućili su mnogim vodećim svjetskim tvrtkama utemeljiti poslovne odluke koje grade i štite ugled kapitala i konkurentsku prednost. Prema njihovom izvješću, top 10 tvrtki koje provode društveno odgovorno poslovanje su:

1. Microsoft ,

2. Google ,

3. Walt Disney ,

4. BMW ,

5. Apple ,

6. Mercedes – Benz ,

7. Volkswagen ,

8. SONY ,

9. Colgate – Palmolive,

10. Lego Group .

Ne treba ni spominjati, sve te globalne tvrtke predstavljaju zemlje koje imaju dobro izgrađenu cestovnu mrežu, javne škole, bolnice i sl. Ali, oni i dalje vjeruju u DOP-a i u održivu budućnost. Mnogi od njih ulažu puno više negoli je to 2% od profita u DOP.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.