Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

10 tvrtki s najboljom globalnom DOP reputacijom

Reputation Institute – vodeća svjetska savjetodavna tvrtka provodi anketu na bazi 55.000 potrošača u preko 15 zemalja (uključujući Indiju).

Reputation Institute - vodeća svjetska savjetodavna tvrtka provodi anketu na bazi 55.000 potrošača u preko 15 zemalja (uključujući Indiju).

Tvrtku su osnovali dr. Charles Fombrun i dr. Cees van Riel 1997. godine. Omogućili su mnogim vodećim svjetskim tvrtkama utemeljiti poslovne odluke koje grade i štite ugled kapitala i konkurentsku prednost. Prema njihovom izvješću, top 10 tvrtki koje provode društveno odgovorno poslovanje su:

1. Microsoft ,

2. Google ,

3. Walt Disney ,

4. BMW ,

5. Apple ,

6. Mercedes – Benz ,

7. Volkswagen ,

8. SONY ,

9. Colgate – Palmolive,

10. Lego Group .

Ne treba ni spominjati, sve te globalne tvrtke predstavljaju zemlje koje imaju dobro izgrađenu cestovnu mrežu, javne škole, bolnice i sl. Ali, oni i dalje vjeruju u DOP-a i u održivu budućnost. Mnogi od njih ulažu puno više negoli je to 2% od profita u DOP.

Napisao

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.