Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW, 12.04.2022. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu

Konferencija FUTURE IS NOW održava se na godišnjoj razini u Zagrebu, Pragu, Bratislavi, Budimpešti i Beogradu. Prošlogodišnju konferenciju u Zagrebu pratilo je preko više od 260 sudionika, a internacionalni dio programa pratila je publika iz Mađarske, Češke, Slovačke, Srbije, Slovenije, Finske , Bugarske i Ujedinjenih Arapskih Emirata čime je potvrđeno da je FUTURE IS NOW vodeća platforma za razmjenu informacija u digitalizaciji zdravstva.

Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe. Na konferenciji sudjeluju svi sudionici tog procesa kao što su farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Kao i svake godine, konferencija je podržana od strane Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, a ove godine konferenciju je podržala i Udruga Europske lige za borbu protiv raka (ECL).

Program će ove godine ispred ministra Vili Beroša otvoriti Tanja Bedovec, ravnateljica Uprave za e-zdravstvo iz Ministarstva zdravstva te će se pred okupljenima obratiti i Jelena Curać, pomoćnica ravnatelja za IT iz Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Jedna od glavnih tema ovogodišnje konferencije bit će Portal Zdravlje za pacijente. U panel diskusiji svoje iskustvo korištenja Portala razmijenit će predstavnik liječnika i predstavnik pacijenata, a svoje viđenje će dati i predstavnik Ministarstva zdravstva i predstavnik IT tvrtke koja je razvila i implementirala ovaj proizvod.

U programu sudjeluju i Aleksandar Gluščević dr.med., pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor iz Doma zdravlja Zagreb – Centar, Davor Skeledžija, urednik portala nainzulinu.com te Mario Ravić, rukovoditelja poslovnog područja IoT i digitalno zdravstvo iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla.

I ove godine u programu će sudjelovati internacionalni predavači, relevantni stručnjaci koji će govoriti o važnim temama koji će se uključiti u program izravno iz Austrije i Velike Britanije. Dieter Hayn viši znanstvenih iz AIT Austrian Institute Technology GmbH podijelit će status digitalizacije zdravstva u Austriji, a Chris Carrigan, PPIE Lead & Chief Operating Officer iz DATA-CAN -a, zajedno s Vladimirom Bonevskim, Country commerical Lead-om iz tvrtke IQVIA govorit će o temi kako javno-privatno partnerstvo može poboljšati onkološko liječenje.

Konferencija FUTURE IS NOW održava se u Zagrebu sedmu godinu za redom, sudionici svake godine potvrđuju svoje zadovoljstvo programom te zanimljivim i korisnim panelima čime se potvrdilo da su ovakvi skupovi vrlo važan poticaj za daljnji napredak.

Molimo potražite:

Više informacija i detaljan program na: hit-konferencija.hr


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.