Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Vrijeme je za Hangoo!

Hangoo za cilj ima povezati ljude na temelju dubljih emocionalnih i društvenih vrijednosti.

Dugoočekivana aplikacija, najavljena kao ”anti-površna Hrvatska aplikacija koja mijenja svijet globalnih društvenih mreža”, konačno je dostupna. Osmišljena od strane mladog poduzetnika Tomija Antoljaka, Hangoo za cilj ima povezati ljude na temelju dubljih emocionalnih i društvenih vrijednosti. Sva komunikacija odvija se putem glasa, zbog čega ova zanimljiva aplikacija dolazi s jednostavnim, ali ujedno i dubokim sloganom: život je prekratak da ne kažeš što misliš.

”Jako sam uzbuđen predstaviti Hangoo svima koji vole druženje i sve lijepe stvari koje dolaze s njime. Uz veliku podršku i pomoć svih vas, danas zajedno pokrećemo novi trend — u kojemu tvoj karakter vrijedi puno, puno više od toga kako izgledaš, kako se oblačiš ili od kuda dolaziš. Trend u kojemu imaš pravo biti autentičan i iskoristiti svoj glas da kažeš ljudima sve one stvari koje si se bojao reći toliko dugo vremena.

Ono što želim poručiti svima je da se ne boje novih iskustava, da se ne boje reći što misle i da budu otvoreni. Mi uvijek mislimo da je život dugačak i da postoji vrijeme za sve, ali to nije istina. Život je užasno kratak i jedino pravo vrijeme je upravo sada. Ti kao osoba si preposeban i tvoje vrijeme ovdje prekratko je da ne radiš stvari koje želiš, da ne probaš nova iskustva i stječeš nova prijateljstva i veze” – ističe začetnik ove aplikacije, Tomi Antoljak.

Aplikacija funkcionira na principu avatara i ljudskog glasa, nešto što je najbolje zamisliti, po riječima Hangoo team-a, poput “virtualnog maskenbala”. U centru aplikacije su personalizirani avatari koji se kreiraju s obzirom na stvarni izgled osobe te glasovne poruke putem kojih se članovi predstavljaju i govore nešto specifično o sebi. Kako bi se izbjegla površnost suđenja po fotografijama, aplikacija otvara prave fotografije tek kada se dvije osobe ”lajkaju”, nakon čega se sva komunikacija nastavlja isključivo glasovnim porukama. Motivacija iza svega? U jednoj riječi: autentičnost.

”Da je danas zadnji dan svega, da li bi želio raditi to što radiš, biti s ljudima s kojima jesi i reći stvari koje misliš? Najveća životna iluzija je da imaš nešto za izgubiti, da ako se otvoriš nekome ili ako napraviš nešto drugačije da će te to koštati. Već si ovdje, zašto onda ne biti onakav kakav želiš biti?” – Tomi.

Hangoo je od sada dostupan ovdje, u cijeloj Hrvatskoj, trenutno samo za iPhone korisnike. Nakon toga, plan je širenje aplikacije na američko tržište; prvo New York, a zatim Austin, Los Angeles te Miami.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.