Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

250.000 kuna za sve dječje domove u Hrvatskoj

Kaufland djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi u svim domovima diljem Hrvatske poklanja namirnice za božićni ručak i prikladne poklone – sve u vrijednosti od 250.000 kuna.

Nalazimo se pred novim izazovima koje je pred nas stavila epidemija i upravo zbog toga ovog Božića iznimno je važno misliti na ugrožene u zajednici – djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi koja će blagdan dočekati u jednom od dječjih domova diljem Hrvatske.

Trgovački lanac Kaufland iz tog je razloga pokrenuo donaciju u proizvodima u vrijednosti od ukupno 250.000 kuna za radostan Božić malih štićenika svih domova za djecu u Hrvatskoj. Cilj ove donacije je djeci uljepšati božićne blagdane tako da svako dijete ima osiguran božićni ručak i poklon koji će ga razveseliti.

„Uvijek nam je važno zadovoljstvo naših kupaca, ali koristimo i svaku priliku da pomognemo lokalnoj zajednici te posebnu pažnju posvećujemo najmlađima. Mnoga djeca nažalost nemaju priliku odrastati u toplom obiteljskom domu i njihove sudbine ovise o divnim odgojiteljima i skrbnicima, ali i o svima nama, zajednici. Nadamo se da će naš doprinos izmamiti osmjehe na dječja lica“, izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda.

Kaufland koristi svaku priliku da pomogne zajednici u kojoj posluje, a o tome svjedoče i projekti poput Kaufland škole voća i povrća u okviru kojeg Kaufland već četvrtu godinu zaredom partnerskim školama diljem Hrvatske donira svježe voće i povrće, ali i dugogodišnja suradnja s UNICEF-om Hrvatska čiju utrku Mliječna staza već tradicionalno podržava kao glavni sponzor.

Pročitajte još:

Poduzeća

Nekad zapuštena i zarasla površina iza žičane ograde dobila je nov izgled te sada čini „zeleni“ dio Kauflandovog kompleksa na raskrižju Donjih Svetica i...

DOP

Svi zaposlenici Kauflanda koji sudjeluju u akciji za dobrobit zajednice dobivaju plaćeni slobodan dan i zahvalnicu za svoj posebni angažman.

Novosti

Nakon nedavnog razornog potresa koji je pogodio građane s petrinjskog, sisačkog, glinskog, ali i šireg zagrebačkog područja, Kaufland pokreće model direktne suradnje s malim...

DOP

SELECTIO, vodeća hrvatska kuća za savjetovanje u ljudskim resursima, krajem travnja je pokrenuo projekt Izvrsnost u izazovima.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.