Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

30 godina tržišnog lidera na polju prijevoza i logistike

Kompletan spektar integriranih usluga koje Milšped Group vodi čine međunarodni transport i carinsko posredovanje, brodski, avio i željeznički transport, auto i e-comm logistiku, distribuciju kao i visoka tehnološka rješenja za skladištenje robe.

Logističke usluge najviše kvalitete. Tako bi se u jednoj rečenici mogla opisati Milšped Group – lider u industriji logistike i transporta koja je proslavila 30 godina globalnog poslovanja. Najsuvremeniji način rada, konstantan rast, ulaganje i održivo poslovanje, čini ih prepoznatljivim pouzdanim partnerom koji posluje u 14 zemalja na 3 kontinenta s više od 3.500 zaposlenih.

Kompletan spektar integriranih usluga koje Milšped Group vodi čine međunarodni transport i carinsko posredovanje, brodski, avio i željeznički transport, auto i e-comm logistiku, distribuciju kao i visoka tehnološka rješenja za skladištenje robe. Na ovaj način se grupacija istakla svojom raznovrsnošću, iskazavši svoju snagu upravljanjem različitih procesa. Osnovni princip njihovog poslovanja je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvalitete i pružanja inovativnih rješenja realizacije logističkih usluga.

Milšped Hrvatska s uredima u Zagrebu i Rijeci te središtem u Svetoj Nedelji, dio je ove velike globalne mreže već 10 godina i može se pohvaliti impozantnim skladišnim prostorom od 22.000 m2 koji nudi najmodernija rješenja klijentima, stabilnom distributivnom mrežom i efikasnim međunarodnim transportom. Gotovo 25 milijuna eura prometa dokaz su da klijenti diljem Hrvatske prepoznaju ovaj brend kao pouzdanog i efikasnog partnera. Između ostalog, tvrtka članica Milšped Hrvatska pokazala se i kao društveno odgovorna te socijalno osviještena kompanija. Izrazito cijene solidarnost i zajedništvo te aktivno pomažu u teškim trenucima onima kojima je to najpotrebnije pa su tako u proljeće 2020. godine nakon razornog zagrebačkog potresa donirali značajna sredstva Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.  Pomogli su i u izgradnji nove kuće obitelji Bakić u Majskim Poljanama nakon posjeta razrušenoj Petrinji, Glini, Sisku i okolnim selima.

Kao nastavak investicijskog ciklusa Milšped Hrvatska planira i proširenje skladišnog prostora od 10.000 m2 na području Samobora. Kroz ulaganje u ljude i infrastrukturne projekte planirane za narednu godinu i dalje će se truditi zadržati poziciju lidera koji je spreman za nove poslovne uspjehe na polju transporta i logistike.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.