Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

4. međunarodna konferencija o kontrolingu

Konzultantska tvrtka Kontroling Kognosko d. o. o. u suradnji s poslovnim tjednikom Lider najavljuje 4. međunarodnu konferenciju o kontrolingu u utorak, 8. studenoga, u hotelu Westin u Zagrebu pod pokroviteljstvom ICV-a (Međunarodne udruge kontrolera) i Hrvatske gospodarske komore.

Naziv je tema ovogodišnje konferencije Budućnost kontrolinga već je počela. Inspirirana je ekonomskim razvojem pod utjecajem globalnih promjena, u čemu kontroling ima iznimnu ulogu. Svijet više nikad neće biti isti, a kontroling na globalnoj razini nikad nije bio važniji. Četvrta industrijska revolucija, razvoj tehnologija koje i malim zemljama omogućavaju da se pridruže svjetskim igračima te naše mogućnosti u sadašnjem trenutku ekonomskog razvoja, samo su neke od tema predavanja. Konferencija će se održati na engleskom jeziku uz simultano prevođenje.

Cilj je konferencije već tradicionalno predstavljanje najnovijih trendova u svijetu kontrolinga, pa i ove godine u Zagreb dolaze primjeri najbolje svjetske prakse. Znanje je tu, treba ga samo primijeniti! Ove će godine sudionici konferencije, stručnjaci i praktičari iz Njemačke, Austrije i Poljske, podijeliti iskustva s hrvatskim i kolegama iz regije.

Također, na konferenciji se dodjeljuje Nagrada za najbolji kontroling projekt. Najbolji tim imat će priliku predstaviti se i opisati svoje postignuće u unapređenju kontrolinga u organizaciji u kojoj radi. Nagrada je organizirana prema uzoru na druge ICV-ove nagrade za najbolji projekt kontrolinga kako bi se kontrolere potaknulo na razvoj kontrolinga.


Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.