Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

5 naslova idealnih za jesensku ‘to read’ listu

Knjige su oduvijek bile sjajan način učenja i mjesto inspiracije.

Knjige su oduvijek bile sjajan način učenja i mjesto inspiracije. Riječi uspješnih managera, kreativnost i mašta pisaca, osobni komentari i priče, napeti trileri… Mnogo je žanrova koji nam na razne načine mogu uljepšati (i olakšati) svakodnevicu i naučiti nas važne lekcije.

Osim toga, dokazano je da čitanje knjiga smanjuje tjeskobu i stres za 60%, a sudeći prema statistikama popularnog web shopa Amazon, ovih pet naslova je odličan kandidat za vašu kućnu biblioteku. Naime, upravo su oni najčešće traženi na Amazonu ove jeseni.

“The Ministry of Utmost Happiness: A novel” by Arundhati Roy

Nakon 20 godina od izdavanja prethodne knjige, Arundhati je izdao novi naslov koji donosi sjajnu priču o magiji, tragediji i ljubavi.

 

“Endurance” by Scott Kelly

Astronaut Scott Kelly kroz memoare priča kako je to provesti jednu godinu na internacionalnoj svemirskoj postaji i kako je to utjecalo na razne sfere njegovog života.

 

 

“Leonardo da Vinci” by Walter Isaacson

Autor nekih od najpopularnijih biografija Benjamina Franklina, Stevea Jobsa i Einsteina, donosi biografiju jednog od najkreativnijih osoba ikada. Priča izmiješana sa strašću prema umjetnosti i znanosti, bit će sjajno štivo za sve ljubitelje rada ovog popularnog znanstvenika.

“Manhattan Beach” by Jennifer Egan

Novi triler autorice koja je osvojila Pulitzerovu nagradu vodi vas u priču dame koja je bila prva vozačica ratnog broda tijekom 2. svjetskog rata i sve avanture s kojima se susrela.

“A Brief History of Everyone Who Ever Lived” by Adam Rutherford

Knjiga koja ima za cilj pokazati vam da zapravo ne poznajemo sebe onako dobro kao što mislimo.

Izvor: manager.ba

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.