Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

6. Sajam obnovljivih izvora energije u Varaždinu

croeee

Grad Varaždin uputio je poziv izlagačima za sudjelovanje na 6. Sajamu obnovljivih izvora energije Cro Eco Energy Expo 2015., koji će se održavati od 27. do 29. ožujka u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin.Grad Varaždin će financirati troškove prostora i postavljanja štandova za prva 23 prijavljena izlagača specijalizirana za obnovljive izvore energije.

Prijave se zaprimaju do 17. ožujka 2015. godine do 12 sati, a pravo izlaganja će ostvariti izlagači prema redoslijedu prijave. Spomenimo i kako će Grad Varaždin izlagačima osigurati standardno opremljene štandove veličine 16 četvornih metara, uz mogućnost najma dodatne opreme o vlastitom trošku.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu dostupnu na internetskim stranicama sajma CRO EEE 2015 (www.cro-eee.com) te uplatiti naknadu za sudjelovanje u iznosu od 500 kuna na žiro račun Grada Varaždina HR3423400091847200008, model HR68 te poziv na broj 7994 – vaš OIB. Ispunjene prijavnice s potvrdom o plaćenoj naknadi dostavljaju se na adresu DMK VALL 042 d.o.o., Ivana Cankara 9, 42000 Varaždin s naznakom „Za Sajam CRO EEE 2015“.

CRO EEE 2015 je specijalizirani sajam namijenjen i širokoj publici koji svojim programom daje naglasak na energetski štedljive tehnologije i mogućnosti primjene sustava obnovljivih izvora energije u objekatima. Osim toga, sajam želi utjecati na povećavanje svijesti o korištenju energije i topline, energetskoj učinkovitosti i mjerama uštede.
Na ovogodišnjem sajmu održat će se desetak radionica, predavanja i prezentacija za posjetitelje. Prvi dan sajma, u petak, na programu će biti stručni sadržaji namijenjeni poslovnim korisnicima dok će subotnji program biti usmjeren na širu javnost.

Za sve posjetitelje ulaz na sajam će biti besplatan.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.