Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

60 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača ostvarilo suradnju sa SPARom

SPAR je do sada ostvario suradnju s novih 60 domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova koji, zbog izvanredne situacije, više ne mogu svoje proizvode prodavati na tržnicama.

SPAR je do sada ostvario suradnju s novih 60 domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova koji, zbog izvanredne situacije, više ne mogu svoje proizvode prodavati na tržnicama. U prvih nekoliko dana od malih proizvođača i OPG-ova otkupili smo salate, pakirane rajčice, poriluka, blitve, peršina, špinata, matovilca i rikule te im osigurali plasman na police SPAR i INTERSPAR trgovina.

Preko distributera Osatine otkupljujemo i mladi luk od OPG-a Mrašić Ivana, OPG-a Špiranec Mladen, OPG-a Rasinec Ana, OPG-a Vedriš Ivica i OPG-a Veličan Damir. Uz to, neki proizvodi će se prodavati pod našom robnom markom Vrtovi Hrvatske, kao što su grah od OPG-a Balog, jabuke OPG-a Vesna Bašić, češnjak OPG-a Raos-Vrgorac te cvjetača i brokula tvrtke Tlzit.

Ovime proširujemo svoju suradnju s velikim brojem naših postojećih domaćih dobavljača. Ističemo da se velik broj njih nalazi pod markom Vrtovi Hrvatske. Ponosni smo da su SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine s najviše domaćih proizvoda.

Još uvijek apeliramo na male proizvođače voća i povrća koji više ne mogu plasirati svoje proizvode na tržnice, da nam se jave direktno na broj SPAR centrale 01 2410 900. Svi koji nisu u mogućnosti sami pakirati i isporučiti proizvode mogu kontaktirati distributere Marinadu, Fragarija i Osatinu koji će im u tome pomoći.

Pročitajte još:

Poduzeća

U Osijeku je održan veliki sastanak na kojem su sudjelovali predsjednici uprava SPAR-a Hrvatske, Austrije, Slovenije, Italije i Mađarske.

Nekretnine

Trgovački lanac Spar kupio 47.250 m2 građevinskog zemljišta.

Novosti

Nakon nedavnog razornog potresa koji je pogodio građane s petrinjskog, sisačkog, glinskog, ali i šireg zagrebačkog područja, Kaufland pokreće model direktne suradnje s malim...

Ekonomija

SPAR Hrvatska je u svim svojim trgovinama osigurao uskršnju ponudu proizvoda više od 100 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova kao i redovitu ponudu...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.