8. Međunarodna kontroling konferencija 8ICCC

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-a – Internationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera) organiziraju  ICCC – International Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling događaj u Hrvatskoj i regiji. Kao i zadnjih nekoliko godina, slobodni smo Vam dostaviti informacije vezane za organizaciju ovogodišnje 8 ICCC – Međunarodne (on line) konferencije o kontrolingu u Hrvatskoj.

No, ove godine mnogo toga je drugačije!

Ove godine konferencija se održava putem ZOOM platforme u online svijet i traje dva dana, okupili su više međunarodnih stručnjaka i omogućili uključivanje sudionika iz cijelog svijeta.

Tema konferencije nadahnuta je ekonomskom krizom izazvanom pandemijom COVID-19, koja je jak okidač za stavljanje velikog fokusa na kontroling. Zbog toga je sada pravo vrijeme da on zasja punim sjajem.

Koja će područja biti obuhvaćena konferencijom?

Ove godine okupili su sjajne stručnjake iz Njemačke, Rusije, Austrije, Velike Britanije, Poljske, Španjolske i Hrvatske koji se bave temama usko vezanim uz aktualna menadžerska i kontrolerska pitanja. U oba dana vidjeti ćemo 13 različitih tema kroz praktične primjere.

Teme su povezane s novom-normalnom budućnošću menadžmenta, brzim reakcijama kontrolinga i najboljim KPI-ima u ovom trenutku, te posebno sa izvještavanjem. Razgovarati će o Pythonu kao novom “must-u” i svježim primjerima IBCS-a. Imat ćemo priliku vidjeti prezentacije posvećene aktualnostima u odnosu između financijskog i menadžerskog računovodstva, rješenjima u području računovodstva troškova, izazovima kontrolinga u javnoj bolnici i mnogim drugima.

Kome je konferencija namijenjena:

  • svim razinama kontrolera, vlasnicima tvrtki, svim razinama menadžera, planera, podatkovnim znanstvenicima (data scientists) , analitičarima podataka (data analytics), IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima kao potpori kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima i svim drugima koji osjećaju da novo doba upravljanja kuca na vrata.

Očekujemo još jedan izvanredan događaj na polju kontrolinga, koji će ponuditi mnogo praktičnih primjera.

Označite ovaj događaj u svojim kalendarima i ne propustite jedno od najvećih on line okupljanja menadžera i kontrolera širom svijeta.

Podijeli

Odgovori

Top