Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

90 turističkih agenata iz cijelog svijeta ovaj tjedan u Dubrovniku

Dubrovačko-neretvansko područje će od 26. do 30. svibnja posjetiti 90 stranih turističkih agenata iz cijelog svijeta koji će obići sva važnija odredišta te županije te 29. svibnja s hrvatskim turističkim partnerima na poslovnoj radionici “Buy Croatia” dogovarati konkretne poslove, izvijestili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Dubrovačko-neretvansko područje će od 26. do 30. svibnja posjetiti 90 stranih turističkih agenata iz cijelog svijeta koji će obići sva važnija odredišta te županije te 29. svibnja s hrvatskim turističkim partnerima na poslovnoj radionici "Buy Croatia" dogovarati konkretne poslove, izvijestili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Organizatori tog svojevrsnog inspekcijskog putovanja stranih turističkih agenata su HTZ i Turistička zajednica grad Dubrovnika.

Uz Dubrovnik i njegove hotele, gradske zidine i druge znamenitosti strani će agenti tijekom boravka u toj regiji obići i Konavle, Cavtat, Župu dubrovačku te Korčulu i Orebić.

Akcija “Buy Croatia”

Agenti su iz SAD-a, Japana te gotovo svih europskih zemalja, a tijekom svog boravka u Dubrovniku će 29. svibnja na radionici i poslovno razgovarati s više od 50 hrvatskih hotelijera, agenata te drugih partnera.

Cilj takvih radionica (“Buy Croatia”), koje HTZ organizira nekoliko puta godišnje, je spajanje domaćih sa stranim partnerima kao i povećanje prisutnosti hrvatske turističke ponude u stranim brošurama i katalozima Hrvatske kako bi se u konačnici povećao i broj organiziranih turističkih dolazaka, posebno u pred i posezoni.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.