Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Saznajte kako funkcionira primjena email marketinga u praksi!

U prostorijama centra HUB385 u Zagrebu, 09. svibnja u 14:30 ne propustite jedinstveni event posvećen email marketingu i saznajte kako unaprijediti vaše email marketing aktivnosti.

U prostorijama centra HUB385 u Zagrebu, 09. svibnja u 14:30 ne propustite jedinstveni event posvećen email marketingu i saznajte kako unaprijediti vaše email marketing aktivnosti.

“Moć email marketinga u praksi” besplatan je događaj kojeg MailPlus Adria – regionalni email marketing partner koji pruža podršku tvrtkama širom regije u ovom segmentu poslovanja, organizira u suradnji s Netokracijom i udrugom eCommerce Hrvatska.

Po prvi puta u Hrvatskoj govorit će jedan od najvećih email marketing stručnjaka iz Nizozemske, Online Marketing strateg i iskusni predavač, Ruben Zantingh.

Ruben Zantingh već je više od 17 godina prisutan u digitalnom poslovanju. Nominiran je za “Email man of the year” 2012. te za “Best Email Campaign” sljedeće godine. Redovan je član žirija godišnjih “Email Awards” od 2014., a prošle godine bio je i Predsjednik Email odbora “Events & Awards” nizozemske Asocijacije direktnog marketinga.

Goran Vugrinec, stand up komičar, svojim će šaljivim pristupom otkriti kratke savjete za učinkovit email marketing.

U panel raspravi koju će moderirati Ivan Brezak Brkan iz Netokracije, svoja iskustva iz prakse podijelit će predstavnici tvrtki i agencija koje se već godinama bave profesionalnim email marketingom:

Senad Kulenović – Sales and marketing director, H1 TELEKOM

Marcel Majsan – Predsjednik udruge, eCommerce Hrvatska

Trpimir Kvesić – CEO,  InSky Solutions

Vanda Christ- WEB Marketing, Emmezeta

Događaj je besplatan, no prijava je zbog ograničenog broja mjesta obavezna.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme – PRIJAVA

Raspored eventa:

14:30 – 15:00
Otvaranje eventa

15:00 – 15:45
Keynote predavanje “How to drive sales and revenue for your business with email marketing” – Ruben Zantingh, Online Marketing Strateg

15:45 – 16:00
Kratki savjeti za učinkovit email marketing – Stand-up Goran Vugrinec

16:00 – 16:45
Panel diskusija na temu “Koja je dugoročna korist od email marketinga, i kako ga ne pretvoriti u spam?” – Moderator: Ivan Brezak Brkan, Netokracija

16:45 – 17:30
Networking i zatvaranje eventa

 

Posjetite event te uz stručne predavače, panel diskusiju i kvalitetan networking saznajte sve o slanju učinkovitih newslettera.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.