Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

A1 SafeNet od sada štiti i sve korisnike na bonove

A1 korisnicima na bonove odsad je dostupan A1 SafeNet – efikasno sigurnosno rješenje koje omogućuje bezbrižno korištenje interneta i zaštitu podataka na svim korisnikovim uređajima spojenima na A1 mobilnu i fiksnu mrežu.

A1 korisnicima na bonove odsad je dostupan A1 SafeNet – efikasno sigurnosno rješenje koje omogućuje bezbrižno korištenje interneta i zaštitu podataka na svim korisnikovim uređajima spojenima na A1 mobilnu i fiksnu mrežu.

A1 SafeNet štiti od sumnjivih web stranica, zlonamjernog softwarea, virusa i neovlaštenog pristupa osobnim podacima, kao i sve mobilne aplikacije, operativni sustav telefona, društvene mreže i sadržaj e-maila. Zaštita je povezana sa SIM karticom na mobilnoj mreži te ostaje aktivna čak i prilikom prebacivanja SIM kartice u drugi uređaj. Kod kreiranja hotspota također su zaštićeni svi spojeni uređaji.

Ova zaštita implementirana je direktno na A1 mreži, pa ne zahtijeva preuzimanje ili instalaciju aplikacija, a kako se baza zlonamjernih web stranica neprestano ažurira i zaštita je uvijek ažurna. U slučaju pokušaja pristupa zlonamjernim web stranicama korisnici će primiti upozorenje koje sprječava daljnje otvaranje potencijalno opasnih sadržaja za njihov uređaj i osobne podatke.

Iva Babić, rukovoditeljica marketinga proizvoda i razvoja poslovanja u A1 Hrvatska

„Sigurnosne prijetnje s kojima se susrećemo online sve su sofisticiranije i ponekad ih je teško prepoznati, osobito kad s njima u doticaj dolaze djeca i starije osobe. Zato smo našu A1 SafeNet uslugu proširili i na korisnike na bonove, što je još jedan korak naprijed u pružanju visoke razine sigurnosti i još boljeg korisničkog iskustva. Vjerujemo da tehnologija pruža najviše kada je koristimo odgovorno, stoga uz slogan #BoljiOnline nastavljamo pomagati i educirati naše korisnike te im nuditi napredna sigurnosna rješenja kako bi internet postao sigurnije i pozitivnije mjesto za sve sudionike digitalnog društva“, izjavila je Iva Babić, rukovoditeljica marketinga proizvoda i razvoja poslovanja u A1 Hrvatska.

A1 SafeNet korisnik jednostavno aktivira i njime upravlja putem Moj A1 aplikacije, a ugovorne obveze nema. A1 korisnici na bonove mogu surfati sigurnije i bez brige za samo 0,99 EUR mjesečno, a osim putem Moj A1 aplikacije mogu uslugu aktivirati i slanjem SMS-a SAFENET na 13270.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.