Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Accor širi portfelj u jugoistočnoj Europi i najavljuje otvorenje Swissôtela Kopaonik

Smješten na planini Kopaonik, najpopularnijem ski resortu u Srbiji, novi premium hotel otvorit će vrata u zimskoj sezoni 2024/2025.

Accor, vodeća svjetska hotelska grupacija, širi svoj portfelj u jugoistočnoj Europi potpisivanjem ugovora o otvaranju Swissôtela Kopaonik u Srbiji. U partnerstvu s tvrtkom KOP2020, premium hotelski brend svoje prve goste dočekat će u zimskoj sezoni 2024/2025.

Swissôtel Kopaonik nalazit će se na najvećem i najpoznatijem skijalištu u Srbiji koje se proteže do Pančićevog vrha na 2017 metara nadmorske visine i često se naziva “Krovom Srbije”. Novoizgrađeni objekt nudit će 175 modernih i udobnih soba i apartmana, selekciju restorana, cigar bar, Spa & wellness zonu, konferencijski prostor i spremište za ski opremu. Smješten u samom centru Kopaonika, pokraj skijaškog centra, na pješačkoj udaljenosti od žičara, novi Swissôtel će biti savršen dodatak spektakularnom planinskom pejzažu.

Srbija je jedan od skrivenih dragulja jugoistočne Europe. Uz nevjerojatnu prirodu i kulturu, pravo je blago, koje će otkriti putnici iz regije i cijele Europe. U isto vrijeme, Kopaonik je omiljena destinacija za ljubitelje skijanja koji traže vrhunsku uslugu. Oduševljeni smo što možemo dovesti naš brend, Swissôtel, na ovo spektakularno odredište pružajući gostima zaista prvoklasno iskustvo zahvaljujući lokaciji hotela, luksuznom dizajnu i njegovoj posvećenosti prirodnom okruženju. Uvjerena sam da će prirodan krajolik koji oduzima dah, u kombinaciji sa suvremenom vitalnošću Swissôtel-a, donijeti novu kvalitetu putnicima koji posjećuju Kopaonik“, kaže Dilek Sezer, direktorica razvoja Accor-a za južnu i istočnu Europu.

Kopaonik je već dobro poznata ski destinacija, a nova investicija učvrstit će ga na karti zimskih sportova na jugoistoku Europe.

Swissôtel Hotels & Resorts brend je suvremenih hotela prožetih svježinom i vitalnošću alpske energije, ukorijenjenih u tradiciji švicarskog gostoprimstva. Cijenjen zbog svog “pametnog dizajna”, kvalitetne izrade i pažljivog pristupa održivosti, Swissôtel svojim gostima pruža mogućnosti da bezbrižno istražuju svijet, otkrivaju prave životne radosti i prigrle priliku za “live it well” koncept odmora.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.