Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Adria Dental Group nastavila s rastom – novom investicijom u polikliniku Fiziodent grupa broji više od 450 zaposlenih  

Adria Dental Group nastavila je s rastom, investiravši u polikliniku Fiziodent  iz Zagreba, jednu od vodećih poliklinika u području ortodoncije.

dr.med.dent. Karlo Sudarević

Adria Dental Group nastavila je s rastom, investiravši u polikliniku Fiziodent  iz Zagreba, jednu od vodećih poliklinika u području ortodoncije. U sastavu grupe sada je 7 klinika i 5 laboratorija na području Zagreba, Solina, Rijeke i Poreča, a ovom investicijom grupa broji preko 450 zaposlenih, među kojima je više od 180 stručnjaka dentalne medicine, koji rade u preko 80 ordinacija.

”Iznimno smo ponosni što  je poliklinika Fiziodent postala dio Adria Dental Group, čime je grupa napravila značajan iskorak na području ortodoncije.  Fiziodent se po svemu savršeno uklapa u misiju ADG-a, koja je pružanje vrhunske usluge pacijentima prema najvišim standardima i uz pomoć najmodernije tehnologije”, izjavio je Ivan Dujmović, član Nadzornog odbora Adria Dental Group.

Ivan Dujmović, član Nadzornog odbora Adria Dental Group

Fiziodent ima dvije poliklinike u Zagrebu, te zapošljava ukupno 40 djelatnika. Osnovan je 2003. godine i vodeća je klinika u području prozirnih i mobilnih aparatića za zube u regiji.

”Ponosni smo na svoje vrhunske stručnjake i zadovoljne klijente, a pod okriljem Adria Dental Group vjerujemo da nas očekuje dodatni rast, kako poliklinike, tako i naših djelatnika. U Hrvatskoj smo više puta bili predvodnici svjetskih trendova u ortodonciji, a od 2021. jedini smo hrvatski Invisalign Diamond provider”, naglasio je osnivač i ravnatelj poliklinike Fiziodent Karlo Sudarević, dr. med. dent.

”Priključenjem poliklinike Fiziodent dobili smo još jednu izvrsnu ustanovu i odlične stručnjake, s naglaskom na područje ortodoncije. Svoju poziciju na tržištu gradimo inzistirajući na najvišoj kvaliteti usluge, te s ponosom možemo reći da Fiziodent iza sebe ima više od 15 000 uspješno odrađenih ortodontskih terapija, a sudjelovali su i u razvoju prvog hrvatskog brenda prozirnih aparatića ”SimplySmile”, izjavio je Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Group.

Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Group

Provectus Capital Partners (PCP), investicijska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, osnovala je najveći fond privatnog kapitala u Adria regiji, koji drži većinski udio u Adria Dental Group.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.