Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Adris zaposlio drugi naraštaj pripravnika

Nakon testiranja izabrano je 20 pripravnika, koji će pod mentorstvom Adrisovih stručnjaka odraditi jednogodišnji plaćeni pripravnički staž

Nakon testiranja izabrano je 20 pripravnika, koji će pod mentorstvom Adrisovih stručnjaka odraditi jednogodišnji plaćeni pripravnički staž

U Adris grupi danas je s radom započelo 20 pripravnika, odabranih u drugom ciklusu projekta “Budućnost u Adrisu“, programa koji mladim ljudima omogućuje stjecanje iskustva u korporativnom sektoru, nudi prvo zaposlenje te mogućnost kasnijeg napredovanja i usavršavanja.

I u drugom ciklusu projekt je izazvao veliki interes – pristiglo je više od 700 prijava, navode uz Adrisa.

Nakon testiranja izabrano je 20 pripravnika, koji će pod mentorstvom Adrisovih stručnjaka odraditi jednogodišnji plaćeni pripravnički staž. U skladu s potrebama tvrtki koje posluju u sastavu Adris grupe, među finalistima iz Zagreba, Krapine, Hvara, Našica, Osijeka, Pule, Rovinja, najviše je ekonomista, smjera marketing, financije, menadžment i poduzetništvo te gospodarske analize i razvoja.

Izabrani su i grafički inženjeri, prehrambeni tehnolozi, ekoinženjeri, dva biologa, te po jedan agronom, pravnik, psiholog te inženjer logistike i menadžmenta.

Njih devetero svoje će zaposlenje naći u TDR-u – četvero u Maistri, dvije u Istragrafici te pet u Cromarisu. Po isteku pripravničkog staža, najuspješnijima će Adris grupa ponuditi stalno zaposlenje i kontinuirano stručno usavršavanje.

Prvi ciklus programa Budućnost u Adrisu završen je prošle godine zapošljavanjem 12 pripravnika koji su odradili jednogodišnji pripravnički staž u tvrtkama u sastavu Adris grupe.

Projekt će se nastaviti i u sljedećim godinama, navode iz tvrtke.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.