Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Advanced Technology Days o trendovima u svijetu developera uz predavače iz GitHuba i AWS-a

Advanced Technology Days konferencija okupit će domaću IT zajednicu u zagrebačkom Cinestar Arena Centru 29. i 30. studenog 2022

Advanced Technology Days konferencija okupit će domaću IT zajednicu u zagrebačkom Cinestar Arena Centru 29. i 30. studenog 2022. Više od 60 predavanja bit će podijeljeno u 5 programskih smjerova, a u Zagreb stižu i predavači prestižnih tehnoloških tvrtki, poput Chrisa Reddingtona iz GitHuba i Marina Frankovića iz AWS-a. Na konferenciji će sudjelovati i Sead Ahmetović, CEO jedne od najvećih svjetskih organizacija za developere We Are Developers, i Damir Dobrić, CEO DAENETA i dobitnik Microsoft MVP nagrade u kategoriji Microsoft Azure 15 godina zaredom.

Sead Ahmetović CEO je i suosnivač međunarodne organizacije We Are Developers, koja je na svojoj konferenciji u lipnju u Berlinu okupila više od 10.000 developera iz cijelog svijeta. Uz sve mogućnosti koje nudi moderni razvoj softvera, Sead vjeruje da su developeri oni koji pokreću, disruptiraju i grade budućnost društva. Na konferenciji će govoriti o trendovima i novostima u svijetu developera. Chris Reddington dolazi iz GitHuba koji okuplja više od 83 milijuna developera koji surađuju oblikujući budućnost softvera. Chris je softver developer i poznato lice u tehnološkoj zajednici jer često sudjeluje na konferencijama diljem svijeta, a pokazat će najnovije funkcionalnosti primjene umjetne inteligencije na GitHubu. Damir Dobrić (DAENET) jedan je od najuglednijih stručnjaka za Azure u regiji, a na konferenciji će demonstrirati neke od novosti na Azure platformi, a Marin Franković (AWS) sudionicima će objasniti kako početi s radom na AWS virtualnim strojevima.

Za sve one koji se žele pridružiti prestižnom društvu ATD predavača, ostalo je još tri dana da nominiraju svoja predavanja, a mogu to učiniti putem linka. Nominacije se zatvaraju 15. listopada 2022. u ponoć, a nakon toga će programski odbor selektirati najatraktivnija predavanja i uvrstiti ih u konferencijski program.

Kotizacije za Advanced Technology Days trenutno su dostupne po Early Bird cijeni od 1.499,37 kn + PDV, a zainteresirani svoje mjesto mogu rezervirati na http://www.advtechdays.com/

Pročitajte još:

Edukacija

Advanced Technology Days konferencija 17. put okupit će hrvatsku IT zajednicu 29. i 30. studenog 2022. u Cinestar Arena Centru u Zagrebu

Komentari

Umjetna inteligencija polako ulazi u škole, a STEM postaje neophodan za poslove budućnosti.

Novosti

Predstavnici startupa i tvrtki, entuzijasti, pokretači i drugi dionici s područja umjetne inteligencije jednom godišnje se okupljaju na AI2FUTURE konferenciji u organizaciji CroAI udruge.

Edukacija

Otvorene su rezervacije za Blind bird kotizacije po najpovoljnijoj cijeni za jednu od najpopularnijih tehnoloških konferencija unutar IT zajednice.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.