Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Affidea pružila pomoć žrtvama potresa

Affidea pružila pomoć žrtvama potresa u Hrvatskoj u obliku donacije mobilnih kućica potrebitim obiteljima…

Tvrtka Affidea, vodeći europski pružatelj usluga medicinske dijagnostike, specijalističkih usluga i liječenje onkoloških pacijenata, donirala je četiri mobilne kućice u vrijednosti 300.000 kuna žrtvama razornih potresa u Hrvatskoj u okolici gradova Petrinja, Sisak, Pokupsko i Glina.

Mobilne kućice isporučene su na adrese četiri obitelji iz sela u okolici Gline (Banski Grabovac, Donja Bacuga i Mali Gradac) i same Gline, koje su odabrane uz pomoć Zadruge za etično financiranje (www.zef.hr). Predstavnici Zadruge za etično financiranje među prvima su posjetili ljude u pogođenim krajevima kako bi ubrzali pružanje potrebne pomoći. Svaka od kućica ima dvije zasebne prostorije (za četvoro ljudi), te je opremljena kuhinjom i sanitarnim čvorom s tušem.

Marijana Pašalić, direktorica operacija tvrtke Affidea Hrvatska, izjavila je sljedeće: „Tvrtka Affidea stala je uz hrvatski narod u ovim teškim vremenima i pomoći će nekima od obitelji koje su pogođene tom strašnom tragedijom kako bi imale krov nad glavom u nadolazećim zimskim mjesecima. Zahvalni smo na činjenici da su zaposlenici u našim centrima u Hrvatskoj sigurni, no duboko smo ožalošćeni zbog ljudi koji su pretrpjeli golemu štetu i gubitke u ionako teškim okolnostima. Kriza uzrokovana bolešću COVID-19 ugrozila je način života svih nas, no posebno je teško ljudima koje su pogodile nedavne nepredviđene prirodne katastrofe. Ova teška vremena stavila su na kušnju sve nas, no upravo sada je, više nego ikada prije, potrebno pokazati društvenu odgovornost i solidarnost. Nadamo se kako će naša donacija nadahnuti i druge da podrže ove važne napore.“

Preporučujemo

Lifestyle

Čitava znanstvena grana – kognitivna znanost proučava rad mozga i procese koji se odvijaju kao posljedica učenja. 

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

Ekonomija

Sudjelovanjem na Business Matchmakeru svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja.

Ekonomija

Google je predstavio prvi natječaj Google.org Impact Challenge namijenjen zemljama srednje i istočne Europe – otvoren javni poziv za podršku organizacijama koje rade na...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.