Agencija Bruketa&Žinić&Grey i Addiko banka među najefikasnijima u Europi

Bruketa&Žinić&Grey i Addiko banka s kampanjom za Pakete tekućih računa su jedini, ne samo iz Hrvatske, nego iz cijele regije koji su se ove godine plasirali u finale renomiranog natjecanja Euro Effie. Dostignuće je tim veće kada se uzme u obzir da je riječ o jedinoj kampanji za financijske usluge u cijeloj Europi koja se uspjela probiti do finala. Euro Effie je godišnje natjecanje koje nagrađuje najučinkovitije međunarodne komunikacijske i oglašivačke kampanje u Europi. Žiri radove ocjenjuje temeljem kreativnosti rješenja i ostvarenih rezultata, a natjecanje organizira Europsko udruženje komunikacijskih agencija (EACA).

Sam ulazak u finale Euro Effie-a je iznimno ostvarenje, pogotovo kada se uzme u obzir da konkurenciju čine sve organizacije i sve kreativne agencije u Europi, s budžetima i resursima o kojima mi možemo samo sanjati. Ipak, s dobrom komunikacijskom strategijom, kvalitetnim originalnim kreativnim rješenjem i predanim timom ništa nije nemoguće. Uvažavajući ostale finaliste, jer sigurno se nitko u finalu nije našao nezasluženo, nadam se da nećemo stati samo na finalu“, izjavila je Maja Čulig, direktorica Marketinga za Addiko Grupu.

Maja Čulig i Ivanka Mabić Gagić

Veseli me priznanje i kreativnosti i učinkovitosti kampanje Paketa tekućih računa Addiko banke u regiji, osobito jer se radi o jedinoj kampanji u financijskom sektoru u Europi koja je uspjela ući u finale. Addiko banka od samog lansiranja novog brenda ostvaruje sjajne poslovne rezultate na tržištu, a svega toga ne bi bilo bez dobrog i dinamičnog tima kojeg čine i predstavnici oglašivača i agencije“, izjavila je Ivanka Mabić Gagić, direktorica međunarodnog poslovanja agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Pobjednici će se doznati na dodjeli nagrada 16. listopada u Bruxellesu.

Podijeli

Odgovori

Top