Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Agencije Abrakadabra integrirane komunikacije i Carat Zagreb nove članice HURA-e

Digitalni marketing

Agencija za odnose s javnošću Abrakadabra integrirane komunikacije i agencija za medijsku strategiju i planiranje Carat Zagreb nove su članice HURA-e (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje), prema odluci Skupštine HURA-e održanoj tijekom ovog mjeseca. Riječ je o renomiranim agencijama u području marketinških komunikacija s višegodišnjim prisustvom i ekspertizom kako na hrvatskom tako i na internacionalnim tržištima.

Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije Abrakadabra integrirane komunikacije ovim je povodom izjavila: „Trendovi u komunikacijskom biznisu mijenjaju se brže nego ikad, a danas je apsolutni prioritet prepoznati nadolazeće promjene, reagirati i prilagoditi poslovanje kako bi klijentu bila pružena najkvalitetnija, integrirana usluga. Granice između odnosa s javnošću, marketinga i digitala sve su tanje. Samim time, potrebno je da što veći broj agencija za tržišne komunikacije budu dio udruge kao što je HURA, upravo zbog poticanja dijaloga o trendovima, aktualnostima i prilikama. Vjerujemo kako je HURA udruga u kojoj ćemo aktivno sudjelovati i doprinijeti svojim radom i znanjem, a nadamo se da će i ostale PR agencije prepoznati HURA-u kao svoju udrugu u nadolazećem periodu”.

Sanja Buterin, direktorica agencije Carat Zagreb, istaknula je: “Izuzetno mi je drago što je od sada i Carat dio HURA-a. Želja nam postati aktivni partner ovog udruženja jer smo mišljenja da treba kontinuirano raditi na unaprjeđenju i razmjeni znanja i informacija, kao i na razvoju samog tržišta marketinškog komuniciranja – to je „always on“ zadatak i obveza svih nas.  Kao dio internacionalne mreže agencija, sigurni smo da imamo što za reći i podijeliti s kolegama, te se ujedno veselimo novim znanjima koje ćemo upijati od iskusnih kolega i ostalih agencija”.

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Cannes Lions najprestižniji je festival kreativnosti na svijetu, koji se održava od 1954. i nagrađuje najbolje kreativne projekte na svijetu.

Komunikacija

Vrijednost nije uvijek mjerljiva brojkama – ali i one iskazuju važnost rada agencija za napredak gospodarstva.

Komunikacija

Pandemija novog koronavirusa snažno se odrazila na event menadžment. Mnogi se događaji nisu mogli organizirati, no sada kad epidemija u Hrvatskoj splašnjava, stvari se...

Ekonomija

Ovom akcijom čitava zemlja postaje kreativna agencija, a svaki brend potencijalno velik i nacionalno poznat brend.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.