Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Agencije Abrakadabra integrirane komunikacije i Carat Zagreb nove članice HURA-e

Digitalni marketing

Agencija za odnose s javnošću Abrakadabra integrirane komunikacije i agencija za medijsku strategiju i planiranje Carat Zagreb nove su članice HURA-e (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje), prema odluci Skupštine HURA-e održanoj tijekom ovog mjeseca. Riječ je o renomiranim agencijama u području marketinških komunikacija s višegodišnjim prisustvom i ekspertizom kako na hrvatskom tako i na internacionalnim tržištima.

Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije Abrakadabra integrirane komunikacije ovim je povodom izjavila: „Trendovi u komunikacijskom biznisu mijenjaju se brže nego ikad, a danas je apsolutni prioritet prepoznati nadolazeće promjene, reagirati i prilagoditi poslovanje kako bi klijentu bila pružena najkvalitetnija, integrirana usluga. Granice između odnosa s javnošću, marketinga i digitala sve su tanje. Samim time, potrebno je da što veći broj agencija za tržišne komunikacije budu dio udruge kao što je HURA, upravo zbog poticanja dijaloga o trendovima, aktualnostima i prilikama. Vjerujemo kako je HURA udruga u kojoj ćemo aktivno sudjelovati i doprinijeti svojim radom i znanjem, a nadamo se da će i ostale PR agencije prepoznati HURA-u kao svoju udrugu u nadolazećem periodu”.

Sanja Buterin, direktorica agencije Carat Zagreb, istaknula je: “Izuzetno mi je drago što je od sada i Carat dio HURA-a. Želja nam postati aktivni partner ovog udruženja jer smo mišljenja da treba kontinuirano raditi na unaprjeđenju i razmjeni znanja i informacija, kao i na razvoju samog tržišta marketinškog komuniciranja – to je „always on“ zadatak i obveza svih nas.  Kao dio internacionalne mreže agencija, sigurni smo da imamo što za reći i podijeliti s kolegama, te se ujedno veselimo novim znanjima koje ćemo upijati od iskusnih kolega i ostalih agencija”.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.