Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

AGRIVI nastavlja rast na globalnom tržištu

Dodatno potpomognuti novom rundom financiranja od prošle godine, AGRIVI je ušao u fazu jače ekspanzije.

Farmer in the field showing tablet, closeup photo

Hrvatska agrotehnološka kompanija AGRIVI, novu je godinu započela širenjem partnerske mreže na četiri važna svjetska tržišta. Nakon što je u studenom prošle godine tvrtka osigurala novu rundu financiranja u visini od 30,2 milijuna kuna za širenje na globalnom tržištu, prvi mjesec 2021. završila je sa šest novih velikih partnera u Europi, Bliskom istoku, Aziji i Americi.

Tvrtka AGRIVI je razvila jedan od vodećih globalno priznatih softvera za digitalizaciju i upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom, a nova partnerska mreža osigurat će daljnje širenje i pozicioniranje na globalnom tržištu te povezivanje s proizvođačima koji će AGRIVI platformu koristiti za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom i povećanje usjeva i prihoda. Rješenje tvrtke AGRIVI jedno je od najopsežnijih rješenja za digitalizaciju poljoprivredne proizvodnje te pomaže poljoprivrednim gospodarstvima i poljoprivredno-prehrambenim tvrtkama u više od 100 zemalja diljem svijeta u ostvarivanju ekonomski i ekološki održive poljoprivredne proizvodnje.

Na listi novih partnera je tvrtka RHE Solutions koja surađuje s poljoprivrednim proizvođačima iz zemalja jugoistočne Azije s ciljem unapređenja njihova poslovanja i donošenja neposredne vrijednosti, a za čije potrebe AGRIVI već prevodi aplikaciju na malajski jezik. AGRIVI rješenje od 2021. koristi i malezijska kompanija MD Labs, usmjerena na razvoj nacionalne platforme za proizvođače palminog ulja. Upravo će AGRIVI rješenje u novoj platformi imati ključnu ulogu u procesima od proizvodnje, preko prerade i prodaje te tako korisnicima omogućiti uvid u detaljnu analitiku proizvodnje, s ciljem unapređenja i povećanja efikasnosti te produktivnosti.

Tvrtka Chatwin, koja posluje u Dominikanskoj Republici i drugim karipskim zemaljama, novi je partner na američkom tržištu koji će AGRIVI rješenja za unapređenje poslovanja nuditi farmerima. Novi partner na istom je tržištu je i tvrtka BCTS Consulting koja posluje u devet zemalja Latinske Amerike. Popisu partnera u Europi pridružila se latvijska kompanija Farmapp. Oni će uz pomoć AGRIVI softvera pomoći mladim poljoprivrednicima iz pet baltičkih zemalja u tranziciji njihovih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Među kompanijama koje uz AGRIVI planiraju snažniji rast u 2021. godini je i VeggiTech koji se bavi uzgojem povrća u pustinjskim krajevima na Bliskom istoku i kojem će AGRIVI pomoći u snažnijem adresiranju tog tržišta s velikim potencijalom.

Matija Žulj, glavni izvršni direktor i osnivač tvrtke AGRIVI.

„Dodatno potpomognuti novom rundom financiranja od prošle godine, ušli smo u fazu jače ekspanzije, posebno na tržištima Europe i Amerike, no kontinuirano pratimo prilike i na svim drugim potentnim tržištima. Ponosan sam da početak godine slavimo sa znatno ojačanom mrežom partnera s kojima ćemo raditi na daljnjem rastu i promicanju digitalizacije poljoprivrede“, istaknuo je Matija Žulj, glavni izvršni direktor i osnivač tvrtke AGRIVI.

O uspjesima kompanije dodatno govori i podatak da je prošle godine konzultantska kompanija Ernst&Young u svojem izvješću istaknula upravo AGRIVI kao idealno rješenje za digitalizaciju nacionalne poljoprivrede, koji može donijeti pozitivan utjecaj na poljoprivredu i na čitavo gospodarstvo, a može se financirati iz EU sredstava.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.