Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Air France i KLM objavili su zimski raspored letenja

Zbog okolnosti s pandemijom virusa Covid 19, red letenja kompanija Air France i KLM će biti nešto restriktivniji nego u istom vremenskom razdoblju 2019. godine. Air France u zimskom redu letenja planira 7 letova tjedno , a KLM 6 puta tjedno.

Zbog okolnosti s pandemijom virusa Covid 19, red letenja kompanija Air France i KLM će biti nešto restriktivniji nego u istom vremenskom razdoblju 2019. godine. Air France u zimskom redu letenja planira 7 letova tjedno , a KLM 6 puta tjedno.

Ograničenja uvedena u Velikoj Britaniji imaju veliki utjecaj na KLM mrežu letova te će planirana pojačanja letova morati pričekati. U odnosu na prošlu godinu u isto vrijeme, KLM letovi unutar Europe u studenom bit će na 55 posto kapaciteta. Interkontinentalna mreža je, nakon krize s korona virusom pretrpjela ozbiljna ograničenja u broju odredišta, ali i frekventnosti letova. KLM planira uvesti veće zrakoplove i povećati broj letova na određena odredišta.
U kolovozu je KLM letio na gotovo 100 posto odredišta u Europi,s ali sa 60 % kapacitetom u usporedbi s razdobljem prije korone.

Međunarodni letovi se odvijaju na 80% odredišta s kapacitetom od 60% . Trećina letova se odnosi na cargo prijevoz te je kapacitet sjedaćih mjesta puno manji.

Air France također nastavlja s prilagodbom reda letenja za period do 3. siječnja 2021. S obzirom na ograničenja Air France će letjeti s 50 % kapaciteta u studenom i prosincu 2020.g. što je oko 170 odredišta do kraja godine, odnosno gotovo normalni zimski red letenja, ali sa smanjenom frekvencijom letenja.

U Europi Air France leti na 67 odredišta, što je uobičajena mreža u zimskom razdoblju.

Kapaciteti vezani uz cargo prijevoz će se povećavati.

Raspored letenja možete pogledati ovdje.

S obzirom na to da se međunarodne granice polako otvaraju raspored letenja je podložan promjenama ovisno o odobrenjima država u koje se leti.

Fleksibilna politika za povrat zrakoplovnih karata

KLM i Air France omogućavaju svojim putnicima povrat karata za otkazane letove. Putnici mogu promijeniti datum putovanja i odredište ili izabrati voucher za buduće putovanje ili zatražiti povrat novca u cijelosti. Ova politika odnosi se na sve karte kupljene do 31.03.2021.

Sigurnost ostaje glavni prioritet

KLM i Air France su preuzeli sve mjere kako bi osigurale sigurnost posade i putnika. Maske za lice su obavezne na svim letovima za vrijeme ukrcaja i na letu. U zrakoplovu se održavaju dodatne mjere čišćenja i dezinfekcije. Zrak u kabinama se kontinuirano mijenja zahvaljujući HEPA filterima.

Pročitajte još:

Novosti

Zrakoplovna kompanija Air France od danas 10.listopada pa sve do 23.studenoga 2022.godine u Early Bird kampanji  nudi velik broj odredišta za putnike iz Zagreba...

Novosti

Prema mišljenju putnika i stručnog žirija usluga koju pruža nizozemska zrakoplovna kompanija KLM ocijenjena je najvišim ocjenama.

Poduzeća

Tradicionalno se za KLM rođendan predstavlja i nova Delftware minijatura kućice.

Novosti

Nakon ljeta obilježenog velikom potražnjom za putovanjima, Air France nastavlja s ponovnim otvaranjem svoje globalne mreže.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.