Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Air France-KLM Grupa predstavila novi program vjernosti “Flying Blue Family” s još više pogodnosti

Air France-KLM Grupa je, uz program vjernosti Flying Blue, osmislila i predstavila “Flying Blue Family” novu online besplatnu uslugu s još više pogodnosti.

Air France-KLM Grupa je, uz program vjernosti Flying Blue, osmislila i predstavila “Flying Blue Family” novu online besplatnu uslugu s još više pogodnosti. Svaki član Flying Blue stariji od 18 godina može stvoriti “Flying Blue Family” i pozvati do 7 drugih članova.

Voditelj Flying Blue obitelji može prenijeti milje s računa drugih članova na svoj u bilo kojem trenutku. Milje podijeljene na ovaj način omogućuju brži pristup nagradama i ponudama programa, tako da svi imaju koristi! “Flying Blue Family” može biti grupa od  8 rođaka, s maksimalno 2 odrasle osobe i 6 djece. Ova je usluga dostupna na online profilima članova na web stranicama Air Francea i KLM-a.

Flying Blue prati  obitelji

Da biste proveli još više vremena zajedno, Flying Blue također nudi dodatne pogodnosti namijenjene djeci i tinejdžerima. Program za putnike koji često lete nudi 25% popusta na nagradne karte za djecu od 2 do 11 godina, koja putuju s odraslom osobom. Osim toga, milje ne istječu za članove mlađe od 18 godina. Flying Blue dopušta svojim članovima na porodiljnom dopustu da produže svoj trenutni status.

O Flying Blue program vjernosti Air France-KLM grupe

Program je stvoren 2005., a danas ima 17 milijuna članova diljem svijeta, koji imaju pristup brojnim nagradama i pogodnostima te mogu zaraditi i trošiti milje uz širok izbor zračnih, maloprodajnih i financijskih partnera.

Više informacija potražite na: www.airfrance.hr

Pročitajte još:

Ekonomija

Ovo je drugo odredište KLM-a u Hrvatskoj prema kojem će zrakoplovna kompanija KLM prometovati i u zimskom redu letenja.

Poduzeća

Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines  odlučila obradovati putnike iz Hrvatske.

Novosti

Zagreb će dva puta dnevno povezivati s drugim odredištima u svijetu.

Ekonomija

KLM je danas nastavio letove prema planu. Putnici su od jutros ponovno mogli putovati u Amsterdam i preko njega s europskih odredišta.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.