Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Air France-KLM Grupa predstavila novi program vjernosti “Flying Blue Family” s još više pogodnosti

Air France-KLM Grupa je, uz program vjernosti Flying Blue, osmislila i predstavila “Flying Blue Family” novu online besplatnu uslugu s još više pogodnosti.

Air France-KLM Grupa je, uz program vjernosti Flying Blue, osmislila i predstavila “Flying Blue Family” novu online besplatnu uslugu s još više pogodnosti. Svaki član Flying Blue stariji od 18 godina može stvoriti “Flying Blue Family” i pozvati do 7 drugih članova.

Voditelj Flying Blue obitelji može prenijeti milje s računa drugih članova na svoj u bilo kojem trenutku. Milje podijeljene na ovaj način omogućuju brži pristup nagradama i ponudama programa, tako da svi imaju koristi! “Flying Blue Family” može biti grupa od  8 rođaka, s maksimalno 2 odrasle osobe i 6 djece. Ova je usluga dostupna na online profilima članova na web stranicama Air Francea i KLM-a.

Flying Blue prati  obitelji

Da biste proveli još više vremena zajedno, Flying Blue također nudi dodatne pogodnosti namijenjene djeci i tinejdžerima. Program za putnike koji često lete nudi 25% popusta na nagradne karte za djecu od 2 do 11 godina, koja putuju s odraslom osobom. Osim toga, milje ne istječu za članove mlađe od 18 godina. Flying Blue dopušta svojim članovima na porodiljnom dopustu da produže svoj trenutni status.

O Flying Blue program vjernosti Air France-KLM grupe

Program je stvoren 2005., a danas ima 17 milijuna članova diljem svijeta, koji imaju pristup brojnim nagradama i pogodnostima te mogu zaraditi i trošiti milje uz širok izbor zračnih, maloprodajnih i financijskih partnera.

Više informacija potražite na: www.airfrance.hr


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.