Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Air France lansirao uslugu “Ready to Fly”

Uz slogan “Ready to fly”, zrakoplovna tvrtka ide korak dalje.

Air France od početka krize uzrokovane virusom COVID 19 čini sve da svojim putnicima olakša putovanje i omogući što jednostavniju provjeru zdravstvenih dokumenata koje zahtijevaju vlasti države odredišta. Te se informacije ažuriraju u stvarnom vremenu na web mjestu TravelDoc Passenger View – TravelDoc.Website.

Uz slogan “Ready to fly”, zrakoplovna tvrtka ide korak dalje. Usluga je osmišljena tako da putnici  nekoliko dana prije polaska dobiju e-poštu s pozivom da svoje zdravstvene dokumente prebace na internetsku platformu Air Francea. Ti se dokumenti zatim provjeravaju, a ako su potpuni i točni, putniku se šalje poruka o potvrdi. Izdane ukrcajne karte tada su označene oznakom “Ready to fly”, što omogućuje brzu obradu u zračnoj luci na dan polaska.

Ako dokument nedostaje ili je nepotpun, putnici dobivaju obavijest s pozivom da prenesu dokumente koji nedostaju ili ih pokažu u zračnoj luci na dan putovanja.

“Ready to fly”  je besplatna i neobavezna usluga koja osigurava ugodnije putovanje putnika kroz

zračnu luku, uklanjanjem uzastopnih provjera.

Uspješno testiran od lipnja, “Ready to Fly” bit će dostupan od 17. srpnja na određenim odredištima, a tijekom ljeta će postupno uvoditi na sve veći broj odredišta.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.