Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Air France lansirao uslugu “Ready to Fly”

Uz slogan “Ready to fly”, zrakoplovna tvrtka ide korak dalje.

Air France od početka krize uzrokovane virusom COVID 19 čini sve da svojim putnicima olakša putovanje i omogući što jednostavniju provjeru zdravstvenih dokumenata koje zahtijevaju vlasti države odredišta. Te se informacije ažuriraju u stvarnom vremenu na web mjestu TravelDoc Passenger View – TravelDoc.Website.

Uz slogan “Ready to fly”, zrakoplovna tvrtka ide korak dalje. Usluga je osmišljena tako da putnici  nekoliko dana prije polaska dobiju e-poštu s pozivom da svoje zdravstvene dokumente prebace na internetsku platformu Air Francea. Ti se dokumenti zatim provjeravaju, a ako su potpuni i točni, putniku se šalje poruka o potvrdi. Izdane ukrcajne karte tada su označene oznakom “Ready to fly”, što omogućuje brzu obradu u zračnoj luci na dan polaska.

Ako dokument nedostaje ili je nepotpun, putnici dobivaju obavijest s pozivom da prenesu dokumente koji nedostaju ili ih pokažu u zračnoj luci na dan putovanja.

“Ready to fly”  je besplatna i neobavezna usluga koja osigurava ugodnije putovanje putnika kroz

zračnu luku, uklanjanjem uzastopnih provjera.

Uspješno testiran od lipnja, “Ready to Fly” bit će dostupan od 17. srpnja na određenim odredištima, a tijekom ljeta će postupno uvoditi na sve veći broj odredišta.

Pročitajte još:

Novosti

Zagreb će dva puta dnevno povezivati s drugim odredištima u svijetu.

Ekonomija

Air France nastavlja s programom Air France Act koji se temelji na postavljanju održivih aktivnosti u svrhu smanjenja utjecaja na okoliš.

Energetika

Air France je 13. travnja pokrenuo "Air France ACT", program koji predstavlja novi put dekarbonizacije s ciljem smanjenja emisije CO2 po putniku /km za...

Energetika

Ovi ciljevi u sebe uključuju i razvijanje projekata koji će kompenzirati emisiju CO2 tako što će do 2050. ukloniti iz atmosfere količinu CO2 koja...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.