Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Air France povećava broj letova prema Kanadi

Air France proširuje svoje usluge na Kanadu, drugo najveće tržište dugolinijskih letova.

Air France proširuje svoje usluge na Kanadu, drugo najveće tržište dugolinijskih letova, te će imati do 3 leta tjedno zrakoplovima Airbus A330-200 od 17. svibnja 2022. Prisutan u Kanadi od 1950. godine, Air France povezuje Pariz-Charles de Gaulle s Montrealom, Torontom i Vancouverom tijekom cijele godine, a od  17. svibnja 2022. će letjeti iz Pariza-Charles de Gaulle do međunarodne zračne luke Jean Lesage u Quebecu (YQB), s tri tjednog leta utorkom, četvrtkom i subotom.

Letove prema Quebecku će obavljati Airbus A330-200 opremljen novim putničkim kabinama, kapaciteta 224 sjedala (36 u Business, 21 u Premium Economy i 167 u Economy).

Quebec City, utvrđeno blago na rijeci Saint-Laurent

Quebec City je glavni grad kanadske pokrajine Quebec. Klasificiran kao mjesto UNESCO-ve svjetske baštine od 1985. godine, njegovo povijesno središte – Stari Quebec – jedini je utvrđeni grad u Sjevernoj Americi.

Nekada ulaz u Novu Francusku, Quebec City je sada živahni grad u kojem se festivali i veliki kulturni događaji održavaju tijekom cijele godine. Iznimni parkovi prirode u njegovoj regiji i na istoku pokrajine idealna su prilika za otkrivanje ljepote Quebeca na otvorenom.

Što možete očekivati na zrakoplovu Air France A330-200

Kabine Airbusa A330-200 Air Francea nedavno su potpuno preuređene kako bi svim putnicima ponudile najvišu razinu udobnosti. Opremljen Wi-Fi vezom dostupnom tijekom cijelog leta, ovaj zrakoplov nudi:

  • U poslovnoj kabini: sjedalo koje se pretvara u potpuno ravan krevet od 2 metra.
  • U Premium Economy kabini: fiksno sjedalo koje se naginje do 130° i nudi jedno od najširih sjedala na tržištu, kao i lumbalni oslonac.
  • In Economy: 118° nagnuto sjedalo s ergonomskom pjenom za sjedenje.

Sva sjedala opremljena su sustavom za zabavu najnovije generacije Air Francea koji nudi više od 1000 sati filmova, TV serija i drugih programa na velikim HD zaslonima osjetljivim na dodir. Dostupne su i pojedinačne USB utičnice kako bi svatko mogao napuniti svoje elektroničke uređaje.

Uz Air France Protect, rezervirajte putovanje s lakoćom

Kao dio svoje komercijalne politike, Air France trenutno i do 28. veljače 2022. nudi potpuno izmjenjive karte za putovanja do 30. lipnja 2022. Više informacija potražite na: www.airfrance.hr

Zdravstvena obveza Air Francea

Zdravlje i dobrobit Air France putnika i osoblja u središtu su brige tvrtke. Air France je predan pružiti svojim putnicima optimalne zdravstvene i higijenske uvjete u svakoj fazi njihovog putovanja.

Više informacija potražite na: www.airfrance.hr

Rezervacije se mogu izvršiti na airfrance.com ili kod putničkih agencija.

Više informacija o letovima pronađite na:  airfrance.traveldoc.aero

Pročitajte još:

Ekonomija

Air France nastavlja s programom Air France Act koji se temelji na postavljanju održivih aktivnosti u svrhu smanjenja utjecaja na okoliš.

Energetika

Air France je 13. travnja pokrenuo "Air France ACT", program koji predstavlja novi put dekarbonizacije s ciljem smanjenja emisije CO2 po putniku /km za...

Energetika

Ovi ciljevi u sebe uključuju i razvijanje projekata koji će kompenzirati emisiju CO2 tako što će do 2050. ukloniti iz atmosfere količinu CO2 koja...

Ekonomija

Air France-KLM Grupa je, uz program vjernosti Flying Blue, osmislila i predstavila “Flying Blue Family” novu online besplatnu uslugu s još više pogodnosti.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.