Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Android ili iPhone? Pogledajte koga su odabrale velike face tehnološkog svijeta….

Odlučili ste kupiti smartphone, ali ne možete odlučiti koji. Dvojba se vjerojatno vodi između Androida i iPhonea. Jedni hvale Googleov operativni sustav, dok drugi ne mogu zamisliti život bez „jabuke“. Pogledajte za koga su se odlučile velike face tehnološkog svijeta. Možda vam pomogne u donošenju odluke…

Odlučili ste kupiti smartphone, ali ne možete odlučiti koji. Dvojba se vjerojatno vodi između Androida i iPhonea. Jedni hvale Googleov operativni sustav, dok drugi ne mogu zamisliti život bez „jabuke“. Pogledajte za koga su se odlučile velike face tehnološkog svijeta. Možda vam pomogne u donošenju odluke...

Portal Businessinsider objavio je popis vodećih ljudi tehnološkog svijeta s obzirom na pametni telefon koji koriste. Kada korisnik objavljuje tweet na Twitteru vidljivo je s kojeg uređaja se javlja. Upravo prema tom BI je izradio ovu zanimljivu ljestvicu.

Mark Zuckerberg – osnivač Facebooka

Mark Zuckerberg koristi iPhone. On ne „cvrkuće“ često na konkurentskom Twitteru, ali postoji više fotografija koje dokazuju njegovu ljubav prema Appleovim proizvodima.

Denis Crowley – osnivač Foursquarea

Denis Crowley, suosnivač lokacijske društvene mreže koja trenutno bilježi nevjerojatan postotni rast koristi iPhone. Dokazuje to i njegov Twett o NBA zvijezdi Dirku Nowitzkom.

Steve Case – osnivač AOL-a

iPhone koristi i Steve Case osnivač AOL-a, jednog od najvećih internetskih izdavača u SAD-u. To dokazuje njegov tweet o poduzetnicima.

Mark Cuban – vlasnik Dallas Mavericksa

Mark Cuban ne spada samo u tehnološki svijet. On je trenutno jedna od glavnih zvijezda u SAD-u. Njegovi Dallas Mavericksi ostavili su sve iza sebe u NBA-a ligi, a Cubanov tweet upravo o tom događaju dokazuje kako on koristi Android.

Pete Cashmore – osnivač portala Mashable

Osnivač Mashablea, jednog od najpoznatijih svjetskih tehnoloških portala koristi iPhone.

Andrew Mason – osnivač Groupona

Osnivač najvećeg svjetskog portala za grupnu kupovinu Andrew Mason koristi iPhone, a to pokazuje njegov Tweet upravo o Grouponu.

Jonah Peretti – osnivač Huffington posta i BuzzFeeda

Jonah Peretti koristi Android.

Bill Gates – osnivač Microsofta

Drugi najbogatiji čovjek na svijetu i vlasnik tvrtke Microsoft koristi – naravno Windows Phone 7.

Istraživanje Business Insidera obuhvatilo je 23 zvijezde tehnološkog svijeta, a mi smo vam predstavili najpoznatije.

Ukupni rezultat izgleda ovako:

iPhone: 16 korisnika

Android: 4 korisnika

BlackBerry: 2 korisnika

Windows Phone: 1 korisnik

Cijelu listu pogledajte ovdje.

Napisao

Pročitajte još:

Poduzeća

Lenovo je predstavio inovacije uključujući prvo javno prikazivanje dokaza koncepata za rollable pametne telefone i prijenosna osobna računala.

Komentari

Umjetna inteligencija polako ulazi u škole, a STEM postaje neophodan za poslove budućnosti.

Komentari

Je li televizor i u vašem domu svojevrstan mali oltar koji se nalazi u fokusu u dnevnom boravku?

Lifestyle

Povodom nedavnog održanog ‘Zepter dani otvorenih vrata’ uz brojne uzvanike, u Hotelu Hilton glavna tema je bila primjena uređaja Bioptron u preventivnoj i kurativnoj...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.