Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Lenovo predstavio nove pametnije tehnološke inovacije

Lenovo je predstavio inovacije uključujući prvo javno prikazivanje dokaza koncepata za rollable pametne telefone i prijenosna osobna računala.

Lenovo je održao globalni događaj s fokusom na inovacije, Tech World, te podijelio svoju viziju evolucije kolaboracije među korisnicima, prostorima i uređajima kako bi se otključale neograničene mogućnosti koje se mogu primijeniti u praksi i koristiti u metaverzumu. Lenovo je predstavio nove koncepte, rješenja i inovacije koje će definirati način na koji radimo, učimo i sudjelujemo u digitalnom svijetu. Osim toga, tvrtka je objavila svoju viziju za nultu stopu emisija, usavršavajući vjerodostojan i kolaborativni nacrt za adresiranje jednog od najvećih izazova čovječanstva.

Lenovo je predstavio inovacije uključujući prvo javno prikazivanje dokaza koncepata za rollable pametne telefone i prijenosna osobna računala. Sjedinjavanje računalnih mogućnosti sa zaslonima na rolanje pruža produktivnost, zabavu i povezanost na dinamičnom, podesivom i većem zaslonu, ali na manjem uređaju – adresira problematične točke korisnika i poboljšava produktivnost hibridnog rada.   

Također, predstavljeno je interaktivno i fizičko holografsko rješenje za imerzivnu teleprisutnu komunikaciju i timski rad, nazvano Cyber Spaces. Dok se proliferacija podataka nastavlja, Lenovo je također pokazao kako njegove inovacije pokrenute umjetnom inteligencijom s rubnim računarstvom (edge computing) omogućuju bržu obradu podataka na samom izvoru njihovog stvaranja, transformirajući gradske ulice, preciznu medicinu i trgovačka tržišta.

Tehnologija transformira naš budući radni i životni prostor u kombinaciju virtualnog i fizičkog svijeta, omogućenog snagom nove IT infrastrukture koja je prevladavajuća, očekivana i on demand“, rekao je Yuanqing Yang. „Snaga inovacije nije samo digitalizacija i pametna industrija, već i pomoć u rješavanju najvećih izazova čovječanstva. Upravo zbog toga Lenovo udvostručuje svoja ulaganja u istraživanje i razvoj kako bi koristio pametniju tehnologiju za osnaživanje svijeta koji se neprestano mijenja.“

Posjetite Lenovo Tech World ’22 kako biste saznali više.

Pročitajte još:

Poduzeća

Dok se industrija suočava sa značajnim makroekonomskim pritiscima, Lenovo vidi dugoročne prilike jer se globalni trendovi digitalizacije i inteligentne transformacije nastavljaju ubrzavati.

Industrija

. Od novih faktora oblika, lijepih proizvoda s fokusom na dizajn te inovativne upotrebe umjetne inteligencije, novi portfelj potrošačima i poslovnim korisnicima pruža personaliziranije...

Komentari

Umjetna inteligencija polako ulazi u škole, a STEM postaje neophodan za poslove budućnosti.

Poduzeća

Prihod je porastao na 17 milijardi američkih dolara što je 5% više u odnosu na prethodnu godinu u stalnoj valuti.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.