Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Anne Aubrunner stiže na čelo Falkensteiner Investment platforme

Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) dovodi financijsku stručnjakinju na čelo svoje digitalne poslovne jedinice FMTG Invest. Anne Aubrunner će biti izvršna direktorica ove investicijske platforme.

Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) dovodi financijsku stručnjakinju na čelo svoje digitalne poslovne jedinice FMTG Invest. Anne Aubrunner će biti izvršna direktorica ove investicijske platforme.

Ova iskusna bankarka ima više od 25 godina iskustva u postavljanju i upravljanju poslovnim jedinicama i multidisciplinarnim timovima s fokusom na modele poslovne transformacije, strategije razvoja i razvoj tržišta, uključujući operacionalne prodajne odgovornosti u DACH regiji. Uz to, Aubrunner je članica uprave austrijskog Financijsko-marketinškog udruženja (Finanz-Marketing Verband Österreich) te predavačica i članica nadzornog odbora FHWien za područje održivog financijskog menadžmenta.

Posljednjih godina njezin fokus je bio na razvoju i implementaciji digitalnih end2end portala i njihovoj integraciji sa stacionarnom prodajom u bankama.

Posljednja digitalna investicijska platforma koju je Anne Aubrunner izradila u Austriji i Njemačkoj bila je 2019. nagrađena nagradom German Brand Award u kategoriji Excellent Brands Banking & Financial Services. To ih je 2020. dovelo na drugo mjesto najboljih direktnih banaka Austrije.

Digitalna financijska rješenja su budućnost

Otmar Michaeler, CEO  tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group: “S FMTG Investom lansiramo novi holistički odjel i njegov tim. Posebno smo zadovoljni što smo mogli pridobiti Anne Aubrunner da bude na čelu ovog odjela. Dugogodišnjim iskustvom u financijskoj industriji stekla je strateški know-how i profesionalnu ekspertizu kojima će FMTG Invest voditi u uspješnu budućnost”

Anne Aubrunner: “Digitalna financijska rješenja su budućnost. Stoga se radujem uzbudljivim izazovima i bliskoj suradnji s našim partnerom Conda. Zajedno kroz inovativni pristup želimo udahnut svježi zrak crowd-investment sceni te kreirati ponudu usluga koje su razumljive i cost-effective. Međutim, u tom procesu ne smijemo izgubiti empatiju prema našim klijentima.”

Pročitajte još:

Lifestyle

I prije nego li sam čula za izraz PRONOIA oduševila sam se pristupom i tumačenjem stvarnosti kako – sve ide u našu korist.

Lifestyle

Odlazak na odmor smatra se važnom dugoročnom investicijom za uspjeh vašeg poslovanja.

Marketing i prodaja

Paviljonima Zagrebačkog velesajma ponovo će zavladati moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji će poljoprivrednicima, ali i onima koji...

Ljudski resursi

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.