Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Anonymousi “krvlju” na Hypo banku: Niste isisali sve, ima je još dosta [VIDEO]

Od hrvatske Vlade traže da odustane od Zakona o strateškim investicijama i poduzme korake prema reviziji pretvorbe i privatizacije banaka.

Od hrvatske Vlade traže da odustane od Zakona o strateškim investicijama i poduzme korake prema reviziji pretvorbe i privatizacije banaka.

Anonymousi opet napadaju. Nakon što su u prosincu napali Karlovačku te Samoborsku banku, ovaj put “nastradala” je poslovnica Hypo banke u Zagrebu koju su zalili crvenom bojom, koja simbolizira ljudsku krv, aktivisti hrvatskog ogranka. Prethodni napadi bili su djelo hakera.

“Upravo sada naši prijatelji ostavljaju poruku na jednoj poslovnici Hypo-banke, crvenu boju, koja simbolizira krv i njome poručuju bankama ‘Niste isisali svu krv, ima je još dosta za borbu protiv vas’. Ovo je samo akcija upozorenja”, poručuju Anonymousi putem videa na youtube.com.

Odaslali su upozorenje Vladi i HNB-u da do danas nikad nisu dopustile obavljanje revizije pretvorbe i privatizacije banaka. Hypo banka nije odabrana slučajno, riječ je o banci, poručuju, preko koje su hrvatski građani zaduženi vlastitim pokradenim novcem.

Od hrvatske Vlade traže da odustane od Zakona o strateškim investicijama i poduzme korake prema reviziji pretvorbe i privatizacije banaka. Poručuju da krivce treba kazniti, a novac vratiti. Usput, na ekranu se pojavio i tajmer za kojeg kažu da kad istekne više nema samo upozorenja – slijedi nova poruka i borba, ne samo protiv banaka, nego i Vlade i sustava.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.