Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Answear, vodeća europska modna internetska platforma, započeo suradnju s Bellabeatom!

Answear, vodeća europska internetska platforma za kupovinu odjeće koja se u korijenu poslovanja zalaže za ženska prava i rodnu jednakost i Bellabeat, lider u stvaranju wellness tehnologije namijenjene isključivo ženama započeli su poslovnu suradnju

Answear, vodeća europska internetska platforma za kupovinu odjeće koja se u korijenu poslovanja zalaže za ženska prava i rodnu jednakost i Bellabeat, lider u stvaranju wellness tehnologije namijenjene isključivo ženama započeli su poslovnu suradnju. Ivy, prvi pametni nakit stvoren isključivo za žene od rujna je dostupan na svim Answear tržištima – točnije u jedanaest europskih zemalja: Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Grčkoj, Cipru, Sloveniji i Hrvatskoj.

Suradnja između vodeće europske modne internetske platforme i hrvatske tehnološke tvrtke sa svjetskom liderskom pozicijom započela je na inicijativu Bellabeat tima, a potvrdila se nakon detaljnog istraživanja. Sandra Gašparić, Country Managerica za Hrvatsku i Sloveniju istaknula je kako je Answear sretan jer ima priliku surađivati s lokalnim tvrtkama, posebice kad je riječ o slovensko-hrvatskom Bellabeatu jer se upravo regionalno Answear poslovanje odvija u spomenutim zemljama.

Ivy proizvod nasljednik je Bellabeat Leafa, prvog pametnog nakita kojeg je Business Insider proglasio najboljim pametnim nakitom te koji je do sada prodan u više od dva milijuna komada. Pametna narukvica pruža 24/7 podršku i analitiku svojim korisnicama. Ivy je vodootporan, pristaje svakoj odjeći i dizajniran je za nošenje u svakom trenutku uz do osam dana trajanja baterije. Uz kupnju pametne narukvice Ivy, Bellabeat daje šest mjeseci pretplate na Bellabeat Wellness Coach čime ćete zaista moći zaokružiti svoju wellness priču; od praćenja biometrijskih podataka, uvida u vaše navike i stil do personaliziranog coachinga i pristupa bazi s preko 200 videa raznih vježbi, zdravih recepata, joge lica, akademije njege kože, raznih vrsta meditacija, podrške novim majkama i još mnogo toga.

Ne postoji aspekt mog života u kojem mi Ivy na neki način ne pomaže jer se na kraju ipak sve svodi na brigu o vlastitom zdravlju”, napomenula je Urška Sršen suosnivačica Bellabeata. Svi smo skloni zaboraviti kako je svaki aspekt našeg života važan, naš san, naš posao, naše slobodno vrijeme. Ivy se jednostavno uklapa u dnevnu rutinu i suptilno podsjeća da se više odmarate, više vježbate, više pijete vode, više meditirate. Sve što je potrebno kako bi dosegnuli zdraviju verziju sebe.

Praćenje vlastitih navika i življenje u skladu s time je već godinama način života u Americi gdje je zapravo i sjedište naše kompanije. Drago mi je da se “trend” praćenja počeo širiti i u Europi. Upravo iz tog razloga sretna sam što ćemo suradnjom s brendom Answear svoj proizvod približiti korisnicama u 11 europskih zemalja.“ dodala je Urška. Ovim je poslovnim potezom Answear nagovijestio dodatno proširenje ponude u kategoriji Home & Lifestyle s ciljem uvrštavanja proizvoda koji će utjecati na poboljšanje kvalitete života kupaca

Pročitajte još:

Lifestyle

Odabir odgovarajućeg kupaćeg kostima ponekad može biti prilično izazovan i zahtjevan.

Poduzeća

Tako će se lifespiration ponuda koju nudi Answear podići na novu uzbudljivu razinu kroz ponudu vrhunskih tenisica i streetwear odjevnih predmeta.

Industrija

Natječaj Answear Graphic Design Masters otvoren je talentiranim umjetnicima iz cijelog svijeta.

Novosti

Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, hidrataciju, otkucaje srca, ritam disanja, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.