Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

App Start Contest 2014 ulazi u završnu fazu

Bliži se završna faza App Start Contesta, studentskog natjecanja u izradi aplikacija za mobilne platforme.

Bliži se završna faza App Start Contesta, studentskog natjecanja u izradi aplikacija za mobilne platforme.

Natjecanje već treću godinu zaredom organiziraju studenti volonteri studentske udruge eSTUDENT uz podršku poduzeća partnera, koja ove godine čine: Vipnet, Omega Software, Degordian, Pet minuta, Nanobit, Troido i Infobip. Na natjecanje se prijavljuju studenti u timovima, a natjecati se mogu sa svojom idejom ili rješavajući zadani problem koji je postavio Vipnet.

Na natjecanje se prijavilo više od 50 studentskih timova s raznih fakulteta iz cijele hrvatske, a ovogodišnje natjecanje obilježeno je stalnim feedbackom od strane vodećih stručnjaka iz navedenih poduzeća koji kroz konzultacije uživo i pisane komentare usmjeravaju natjecatelje prema konačnom cilju – uspješnom startupu.

Ono što App Start Contest dodatno ističe odnosu na ostala start up natjecanja je izražen edukativni karakter, što je potvrđeno predavanjima koja predstavnici poduzeća partnera drže svaki tjedan. Osim za natjecatelje App Start Contesta, predavanja su otvorena za sve zainteresirane i održavaju se srijedom u 16:00h na FER-u. Do kraja natjecanja, slijede još 4 zanimljiva praktična predavanja koja će održati vodeći IT stručnjaci.

Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Startupovi u srednjoj i istočnoj Europi sve više privlače pažnju investitora širom svijeta.

Ekonomija

Meddox je u aplikaciju dodao ”zdrave podsjetnike” kojima u suradnji s partnerima obavještavaju korisnike o brojnim korisnim informacijama.

Edukacija

Glavni cilj MUSEAR platforme je omogućiti stvaranje interaktivnih multimedijskih mobilnih aplikacija, kao što su audio vodiči i prezentacije građe, bez znanja programiranja.

Lifestyle

Peto izdanje projekta Rimac Group Formula Student Alpe Adria vraća se u Hrvatsku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.