Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

App Start Contest 2014 ulazi u završnu fazu

Bliži se završna faza App Start Contesta, studentskog natjecanja u izradi aplikacija za mobilne platforme.

Bliži se završna faza App Start Contesta, studentskog natjecanja u izradi aplikacija za mobilne platforme.

Natjecanje već treću godinu zaredom organiziraju studenti volonteri studentske udruge eSTUDENT uz podršku poduzeća partnera, koja ove godine čine: Vipnet, Omega Software, Degordian, Pet minuta, Nanobit, Troido i Infobip. Na natjecanje se prijavljuju studenti u timovima, a natjecati se mogu sa svojom idejom ili rješavajući zadani problem koji je postavio Vipnet.

Na natjecanje se prijavilo više od 50 studentskih timova s raznih fakulteta iz cijele hrvatske, a ovogodišnje natjecanje obilježeno je stalnim feedbackom od strane vodećih stručnjaka iz navedenih poduzeća koji kroz konzultacije uživo i pisane komentare usmjeravaju natjecatelje prema konačnom cilju – uspješnom startupu.

Ono što App Start Contest dodatno ističe odnosu na ostala start up natjecanja je izražen edukativni karakter, što je potvrđeno predavanjima koja predstavnici poduzeća partnera drže svaki tjedan. Osim za natjecatelje App Start Contesta, predavanja su otvorena za sve zainteresirane i održavaju se srijedom u 16:00h na FER-u. Do kraja natjecanja, slijede još 4 zanimljiva praktična predavanja koja će održati vodeći IT stručnjaci.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.