Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Atlantic Grupa i Grand kafa ponosni dobitnik najprestižnije europske nagrade za digitalni marketing IAB EUROPE MIXX AWARDS

Grand kafa, u suradnji s agencijom Pom Pom communications, podiže ljestvicu na polju inovacija, efikasnih komunikacija i izuzetnog doprinosa industriji.

Svoju bogatu kolekciju nagrada, Grand kafa Atlantic Grupe je upotpunila još jednom – brončanim odličjem čuvenog IAB EUROPE MIXX AWARDS za proizvodnu inovaciju Grand Single Origin! Kao prvi i jedini regionalni brend odlikovan ovim prestižnim priznanjem od strane vodećeg europskog udruženja u sferi digitalnog oglašavanja i marketinga, Grand kafa, u suradnji s agencijom Pom Pom communications, podiže ljestvicu na polju inovacija, efikasnih komunikacija i izuzetnog doprinosa industriji.

Uvođenjem BLOKCHAIN tehnologije uz pomoć Farmer Connect platforme i skeniranjem QR koda na pakiranju, ljubitelji Grand kafe su dobili priliku da otputuju u daleke predjele Ruande i Brazila, upoznaju farmere koji je uzgajaju, ali i da ih podrže kroz humanitarne donacije.

Posebno je zadovoljstvo i osjećaj kada riječ struke, pogotovo čuvenog natjecanja IAB EUROPE MIXX AWARDS, prepozna inovativnost, kreativnost i efektivnost našeg brenda i kampanja u digitalnom oglašavanju. Kao pionir uvođenja inovativne BLOCKCHAIN tehnologije u regiji, Atlantic Grupa zajedno s jednim od svojih vodećih brendova Grand kafa je omogućila potrošačima da otkriju cjelokupan put kave od zrna do šalice, uvjere se da je uzgajana na odgovoran način, i time napravila korak dalje u području transparentnosti i održivosti. Neizmjerno smo ponosni na ovaj projekt, koji je cijelom našem timu donio nova saznanja i brojna priznanja, dok je digitalna kampanja promovirala upotrebu inovativnih tehnologija u cilju poboljšanja potrošačkog iskustva”, izjavila je Olja Nestov, Digital Marketing Manager, Atlantic grupe.

IAB EUROPE je vodeće udruženje u industriji digitalnog oglašavanja i marketinga, koje svojim djelovanjem potiče i nagrađuje kompanije koje pomiču granice marketinga. Na ovogodišnjoj gala svečanosti MIXX AWARDS u Madridu prikazana su najbolja rješenja iz cijele Evrope, odajući priznanje za izvanredne kampanje, inovativna istraživanja i značajan doprinos industriji, uz postavljanje novih standarda u ekosistemu. Rigorozan proces ocjenjivanja uključivao je panel vrhunskih stručnjaka iz međunarodnih organizacija i kompanija, kao što su Bloomberg Media, Visa, TikTok, PhD, Samsung Ads, i mnoge druge iz više od deset europskih zemalja. Pobjedničke kampanje i projekti postat će dio nove Kuće slavnih na web stranici IAB Europe koja će biti predstavljena u lipnju 2023.

GRAND KAFA u vlasništvu Atlantic Grupe vodeći je proizvođač kave u Srbiji i tržišni lider u kategoriji svježe pržene mljevene kave na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.