Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Atos je na prvom mjestu u svijetu po prihodima od Usluga upravljanja sigurnošću prema izvješću Gartner® Market Share

Gartner procjenjuje da je tržište MSS-a poraslo za 9,8% u 2021., dosegnuvši 13,9 milijardi dolara prihoda.

Prema najnovijem Gartnerovom izvješću[1] Atos je po prihodima za 2021. godinu na prvom mjestu u Uslugama upravljanja sigurnošću (MSS). Atos se od 2020. godine popeo s 2. na 1. mjesto u svijetu s rastom od 20,9%, ostvarivši najveći prihod od svih dobavljača na ovom tržištu.

Gartner procjenjuje da je tržište MSS-a poraslo za 9,8% u 2021., dosegnuvši 13,9 milijardi dolara prihoda. Atos već dugi niz godina stavlja kibernetičku sigurnost u središte svoje strategije, integrirajući najbolje tehnologije u industriji sa svojim priznatim sigurnosnim proizvodima kako bi pružio najnaprednije i najsveobuhvatnije usluge upravljanja sigurnošću.

Atos nudi kompletan portfelj naprednih digitalnih sigurnosnih rješenja oslanjajući se na globalnu mrežu od preko 6.500 stručnjaka, 16 centara za sigurnosne operacije nove generacije (SOC) koji rade 24/7/365 i druge ključne uslužne centre strateški smještene diljem svijeta za potpunu i neprekinutu pokrivenost. Kako bi ojačao svoju robusnu globalnu mrežu SOC-a, Atos je nedavno otvorio novi Centar za sigurnosne operacije nove generacije u Bugarskoj.

Upravljanje detekcijom i odzivom (MDR) postalo je odlučujući čimbenik u borbi protiv sofisticiranih kibernetičkih prijetnji. Napredno Atosovo MDR rješenje, koje pokreće platforma umjetne inteligencije nove generacije, “AIsaac”, pruža obavještajne podatke o prijetnjama, lov na prijetnje, sigurnosni nadzor, analizu incidenata, suzbijanje prijetnji i sveobuhvatni odgovor na nove vrste prijetnji. U kontinuiranom inoviranju, Atos je nedavno pokrenuo inačicu svoje MDR usluge sa “suverenim podacima”, osiguravajući da podaci o klijentima ostanu u istom zemljopisnom prostoru, dok je klasična inačica MDR usluge u oblaku sada 100% ugljično neutralna.

“Organizacije danas traže pouzdanog partnera za upravljanje sigurnošću u borbi protiv rastućeg i sofisticiranog spektra kibernetičkih prijetnji. Ova pozicija broj jedan u uslugama upravljanja sigurnošću svjedoči o povjerenju koje su klijenti uložili u naše usluge kibernetičke sigurnosti diljem svijeta. Ponosni smo što smo ostvarili ovaj uspjeh te svim našim klijentima i partnerima iskreno zahvaljujemo na kontinuiranom povjerenju u Atos. Nastavit ćemo širiti naše globalno poslovanje i jačati portfelj digitalne sigurnosti Atosa, kako organski tako i akvizicijama, kako bi naši klijenti imali koristi od dokazanih i vodećih tehnologija i usluga koje ih štite od kibernetičkih prijetnji”, rekao je izvršni potpredsjednik Jean-Philippe Poirault, voditelj Odjela za velike podatke i kibernetičku sigurnost u Atosu, komentirajući Gartnerovu rang-listu te nastavio „U današnjem digitalnom gospodarstvu podaci su ključna prednost i moraju se zaštititi. Prvo mjesto jasno pokazuje da je Atos vodeći partner koji pruža podršku kupcima u zaštiti njihovih podataka.”

  • Gartnerovi klijenti mogu pristupiti izvješćuTržišni udio/Market Share: https://www.gartner.com/document/4013505?ref=solrAll&refval= 322446632
  • Saznajte više o Atosovom kompletnom asortimanu Usluga upravljanja sigurnošću, posjetite atos.net

[1] Gartner, Market Share: Managed Security Services, Worldwide, 2021, autori Hardeep Singh, Mark Wah, Neha Sethi, Subhransu Sahoo, Monika Agarwalla, 11. travnja 2022.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Toksična radna atmosfera često se kao teret postavlja šefovima, odnosno menadžerima i direktorima odgovornima za određeni dio organizacije posla te brigu o zaposlenicima i...

Poduzeća

Grupacija Kofola više je puta potvrdila da se može nositi s krizom i održati financijsku disciplinu čak i u teškim razdobljima.

Lifestyle

Prekrasan prostor koji se proteže na čak 170 kvadrata, zaokružen je u savršenu cjelinu jer gdje god uputili pogled, oduševljenje neće izostati. Zvonimir Franić...

Turizam

Sve je spremno za najiščekivaniju vinsku manifestaciju u Dalmaciji. Pelješac će 3. prosinca ponovo postati središte vinske scene. Organizatori očekuju više od dvije tisuće...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.