Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Atraktivno zanimanje nadohvat ruke

Kineziološki fakultet iz Zagreba poziva na jesenske upise na Stručni studij za izobrazbu trenera. Hrvatski reprezentativci, kao što su Andro Bušlje, Paulo Obradović, Filip Ivić, Snježana Pejčić, Filip Ude i drugi naši olimpijci, polaznici su studija koji predstavlja jedno od najatraktivnijih zanimanja budućnosti, a koji im je pomogao kako u zdravlju i održavanju tjelene forme, tako i u profesionalnim sportskim rezultatima.

SCIT sam upisao jer sam htio ostati u sportu iza aktivne karijere. Zadovoljan sam s programom, ali i s ritmom studiranja jer mi ostavlja prostora za aktivno bavljenje sportom u klubu i reprezentaciji. Program je zanimljiv, jer iako sam sportaš, naučio sam mnoge stvari koje odmah mogu primjeniti i na sebe. Sigurno je ovo pravi izbor za mene koji preporučam i drugima!„ – otkrio je osvajač srebrne medalje na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u ruskom Kazanju, vaterpolski repezentativac Andro Bušlje.

Budući studenti SCIT-a mogu izabrati između usmjerenja u kondicijskoj pripremi sportaša, fitnes trenera, sportskoj rekreaciji te raznim sportskim usmjerenjima. U školarinu je uključena mogućnost korištenja svih dvorana, sportskih terena i opreme KIF-a. Završetkom studija postajete stručni prvostupnik (baccalaureus) trenerske struke, te time ispunjavate zakonske uvjete za samostalni ili nesamostalni rad u klubu, sportskom društvu, fitness centru i drugo.

Kao i svake godine SCIT otvara mogućnosti upisa nove generacije studenata na preko 40 različitih sportskih usmjerenja. Nastavu izvode sveučilišni profesori i nastavnici te najistaknutiji sportski stručnjaci iz prakse. Vrhunskim sportašima prema njihovim sportskim obvezama omogućavamo izvodjenje nastave prema mentorskom sustavu te izlaske na ispite i izvan redovitih termina ispitnih rokova. Tako omogućujemo vrhunskim sportašima da i nakon sportske karijere gdje su bili vrhunski nastave svoj život prenoseći znanja na buduće mlade generacije i nastave biti izvrsni u trenerskom poslu kao što su bili i kao natjecatelji.“ – izjavio je voditelj Stručnog studija za izobrazbu trenera, prof. dr.sc. Hrvoje Sertić.

Prijave za redoviti i izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera traju od 31.8. do 4.9.2015. godine. Prijave se vrše putem www.postani-student.hr te predajom potrebne dokumentacije osobno ili preporučeno poštom na Kineziološki fakultet u Zagrebu.

Izaberite pravu budućnost i postanite profesionalac koji osmišljava, programira, realizira i kontrolira razne sportske aktivnosti rekreativaca ali i najuspješnijih hrvatskih sportaša.

Sve potrebne informacije i obrasci dostupni su na službenoj internetskoj stranici www.kif.unizg.hr


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.