Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Austrijska tvrtka Neuroth slušna pomagala u Zagrebu otvorila još jedan slušni centar

Tvrtka time jača svoju tržišnu poziciju u jugoistočnoj Europi i uz planirana otvorenja doseže broj od ukupno 40 poslovnica na tržištima u regiji, te više od 260 u cijeloj grupi.

Austrijska tvrtka Neuroth slušna pomagala u Zagrebu je otvorila još jedan slušni centar, na adresi Ulica kneza Ljudevita Posavskog 15. Neuroth je od sada još dostupniji osobama s oštećenjem sluha jer je prisutan putem ukupno 9 slušnih centara u cijeloj Hrvatskoj. Tvrtka time jača svoju tržišnu poziciju u jugoistočnoj Europi i uz planirana otvorenja doseže broj od ukupno 40 poslovnica na tržištima u regiji, te više od 260 u cijeloj grupi.

Širenje Neurothove mreže znači da otvaramo još jedna vrata našim korisnicima i omogućujemo uslugu koja dokazano može promijeniti život osobama koje se suočavaju ili će se suočiti s oštećenjem sluha. Novootvoreni centar, koji se nalazi u blizini renomirane Poliklinike Suvag, spreman je za uslugu po kojoj je Neuroth prepoznatljiv bilo gdje u Europi. Posebno educirani akustičari vode osobe s oštećenjem sluha kroz postupak od utvrđivanja oštećenja sluha, odabira adekvatnog slušnog aparata do perioda početne prilagodbe i kasnije tijekom godina korištenja. Pri tome koristimo priliku i da sve naše korisnike upoznamo s dobrobitima nošenja dva slušna aparata, na oba uha“, izjavila je direktorica tvrtke Neuroth slušna pomagala, Iva Franić.

Iva Franic, direktorica i Dejan Brdaric, akustičar mentor

Tvrtka Neuroth se već nekoliko godina zalaže za upotrebu dva slušna aparata, što je uobičajena praksa u razvijenijim zemljama EU-a. Gubitak sluha je nepovratan i što se prije otkrije problem prije će biti moguće usporiti njegovo daljnje propadanje. Osoba kod koje nije adekvatno riješen problem oštećenog sluha postupno se suočava s brojnim posljedičnim problemima poput društvene izolacije i smanjivanja kognitivnih sposobnosti. Taj javnozdravstveni problem se može spriječiti primjenom suvremene i dostupne usluge. Neuroth trenutno radi na nekoliko projekata kojima je cilj promijeniti prava korisnika, odnosno promijeniti postojeće prakse u skladu s filozofijom tvrtke koja poručuje – Bolje čuti, bolje živjeti.

Osim otvorenja novog slušnog centra u Zagrebu, tvrtka Neuroth uskoro otvara i slušni centar u Zadru. Zanimljiva je podudarnost da će centar u Zadru biti 10. Neurothov slušni centar upravo u godini u kojoj tvrtka obilježava 10 godina djelovanja u Hrvatskoj.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.