Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Austrijska tvrtka Neuroth slušna pomagala u Zagrebu otvorila još jedan slušni centar

Tvrtka time jača svoju tržišnu poziciju u jugoistočnoj Europi i uz planirana otvorenja doseže broj od ukupno 40 poslovnica na tržištima u regiji, te više od 260 u cijeloj grupi.

Austrijska tvrtka Neuroth slušna pomagala u Zagrebu je otvorila još jedan slušni centar, na adresi Ulica kneza Ljudevita Posavskog 15. Neuroth je od sada još dostupniji osobama s oštećenjem sluha jer je prisutan putem ukupno 9 slušnih centara u cijeloj Hrvatskoj. Tvrtka time jača svoju tržišnu poziciju u jugoistočnoj Europi i uz planirana otvorenja doseže broj od ukupno 40 poslovnica na tržištima u regiji, te više od 260 u cijeloj grupi.

Širenje Neurothove mreže znači da otvaramo još jedna vrata našim korisnicima i omogućujemo uslugu koja dokazano može promijeniti život osobama koje se suočavaju ili će se suočiti s oštećenjem sluha. Novootvoreni centar, koji se nalazi u blizini renomirane Poliklinike Suvag, spreman je za uslugu po kojoj je Neuroth prepoznatljiv bilo gdje u Europi. Posebno educirani akustičari vode osobe s oštećenjem sluha kroz postupak od utvrđivanja oštećenja sluha, odabira adekvatnog slušnog aparata do perioda početne prilagodbe i kasnije tijekom godina korištenja. Pri tome koristimo priliku i da sve naše korisnike upoznamo s dobrobitima nošenja dva slušna aparata, na oba uha“, izjavila je direktorica tvrtke Neuroth slušna pomagala, Iva Franić.

Iva Franic, direktorica i Dejan Brdaric, akustičar mentor

Tvrtka Neuroth se već nekoliko godina zalaže za upotrebu dva slušna aparata, što je uobičajena praksa u razvijenijim zemljama EU-a. Gubitak sluha je nepovratan i što se prije otkrije problem prije će biti moguće usporiti njegovo daljnje propadanje. Osoba kod koje nije adekvatno riješen problem oštećenog sluha postupno se suočava s brojnim posljedičnim problemima poput društvene izolacije i smanjivanja kognitivnih sposobnosti. Taj javnozdravstveni problem se može spriječiti primjenom suvremene i dostupne usluge. Neuroth trenutno radi na nekoliko projekata kojima je cilj promijeniti prava korisnika, odnosno promijeniti postojeće prakse u skladu s filozofijom tvrtke koja poručuje – Bolje čuti, bolje živjeti.

Osim otvorenja novog slušnog centra u Zagrebu, tvrtka Neuroth uskoro otvara i slušni centar u Zadru. Zanimljiva je podudarnost da će centar u Zadru biti 10. Neurothov slušni centar upravo u godini u kojoj tvrtka obilježava 10 godina djelovanja u Hrvatskoj.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Nekome je davanje feedbacka urođeno, netko može imati izvjesne izazove oko toga.

Ljudski resursi

S ciljem opuštenijeg ulaska u radni tjedan, sve više radnika ponedjeljkom odrađuje samo ono što se baš mora, ne ulažući dodatni angažman (tzv. 'minimum...

Turizam

ProWein je još jednom pokazao da je vodeći međunarodni sajam u sektoru vina i alkoholnih pića.

Industrija

WDG promet, tvrtka u vlasništvu obitelji hrvatskog trgovca oružjem Zvonka Zubaka, uplatila je 5,5 milijuna eura za prijeratni kompleks namjenske industrije nedaleko od Viteza...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.