Uz automatsku obnovu bona još bezbrižnije kroz novu školsku godinu

Vipnet je predstavio novu uslugu koja će dodatno razveseliti sve one koji su krenuli put školskih klupa. Od sada će najmlađi moći još bezbrižnije komunicirati sa svojim školskim kolegama nakon završetka nastave, a sve zahvaljujući novoj funkcionalnosti u Moj Vip aplikaciji za sve Vipme korisnike, ali i Vip korisnike pretplate.

Putem svog pretplatničkog računa Vip korisnici sada mogu obnoviti račun Vipme korisniku bonova putem aplikacije Moj Vip jednokratno ili odabrati automatsku mjesečnu obnovu na željeni dan, a prebačeni iznos naplatit će se na sljedećem pretplatničkom računu. Primjerice, roditelj koji je Vip pretplatnik, putem mobilne aplikacije Moj Vip ili portala Moj Vip odabire dan u mjesecu kada svom školarcu želi automatski obnoviti Vipme prepaid račun određenim iznosom i više ne mora razmišljati o tome. Ukoliko želi promijeniti dan u mjesecu i iznos automatske nadoplate, idući mjesec može promijeniti iznos i dan nadoplate. Mobilna aplikacija Moj Vip je dostupna na Google Playu i App Storeu, a postojeći korisnici trebaju ažurirati aplikaciju kako bi koristili novu funkcionalnost.

Jednostavna obnova računa i potpuna kontrola troška

Princip automatske obnove bona Vipme korisničkog računa jednostavan je i praktičan, pruža potpunu kontrolu troška, a sve što je potrebno napraviti jest unijeti Vipme broj koji se želi obnoviti te odabrati visinu bona i željeni dan u mjesecu kada će se vršiti automatska nadoplata bona.

Nema da nema uz nove Vipme tarife

Vipme korisnici u novu školsku godinu ulaze potpuno rasterećeni, jer osim novih tarifa na bonove Za Zen, Za Chill, Za Snap i Za Ziv, hrpu megabajta, minuta i SMS-ova omogućuju i dodatne „snack“ opcije koje su prilagođene svačijem budžetu. „Snack“ opcije omogućuju Vipme korisnicima fleksibilnu i povoljnu nadoplatu računa već od 3 kune, a moguće ih je aktivirati putem SMS poruke, aplikacije Moj Vip, web stranice i jedinstvenog Instagram „snack“ aparata.

Podijeli

Odgovori

Top