Aviotvrtka iz Hrvatske u novom spotu Eda Sheerana

Novi video spot mega popularnog britanskog pjevača Eda Sheerana, koji je već u prvom tjednu otkako je objavljen na YouTubeu prikupio više od 20 milijuna pregleda, ima i svojevrsni hrvatski „štih“.

Naime, u posljednjih 50-tak sekundi spota jedan od „aktera“ u spotu je i mlažnjak hrvatske aviotvrtke Jung Sky čiji je logo u posljednjoj minuti spota vidljiv u nekoliko kadrova, a po izlasku ljubavnog para iz aviona u gornjem desnom kutu nazire se i hrvatska zastava.

„Nije prvi put da smo naš avion ustupili za projekt ovakvog tipa, ali je ovo svakako bila jedna od najjednostavnijih suradnji dosad. Od starta to finiša sva komunikacija, kako s brokerima tako i s ekipom na snimanju, tekla je vrlo glatko zbog čega je ovo sve skupa bilo jedno jako zanimljivo i zabavno iskustvo za našu posadu“, rekao je Krešimir Jung, CEO aviotvrtke Jung Sky.

YouTube video za pjesmu „Beautiful People” (feat. Khalid) možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, s dva Cessna 525A CJ2 mlažnjaka Jung Sky, hrvatska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, obavlja usluge poslovnih i privatnih (turističkih) letova prema destinacijama diljem Europe te sjeverne Afrike. Tvrtka ove godine slavi 10 godina poslovanja, a iza njih je financijski najuspješnija godina dosad.

 

Podijeli

Odgovori

Top