Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bandić predstavio automatizaciju prometa u Zagrebu [VIDEO]

Gradonačelnik Bandić predstavio je kako kaže – povijesni projekt.

Gradonačelnik Bandić predstavio je kako kaže - povijesni projekt.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, održao je konferenciju za novinare  na temu – Automatsko upravljanje prometom u gradu Zagrebu.

„Mi nikad nećemo imati problem kao Moskva, ali gradovi koji nam trebaju biti uzor su primjerice Beč“, ističe gradonačelnik.

Ističe kako će se projekt realizirati u 4 + 2 naredne godine i radit će se po fazama. Pripremna faza, koja će biti većinom pripremna – trajat će godinu, dvije. Do 2018. godine se očekuje kraj projekta, a koštat će 300 mil kuna.

[infopunkt 7393 3]

”To je povijesni projekt na kojeg ću biti posebno povezan. Nakon realizacije – više ništa neće biti kao što je bilo”, rekao je gradonačelnik Grada Zagreba.

[infopunkt 7393 4]

Ističe i kako će projekt osim prometnih, imati i svoje gospodarske učinke, a uloženi novci će se kroz uštede kasnije i vratiti.

Na novinarsko pitanje o prigradskoj željeznici, zagrebački gradonačelnik je kazao kako se ide na intehrirani promet te se radi zajedno s ministrom Sinišom Hajdašem Dončićem.

[infopunkt 7393 6]

Gradonačelnik je izvijestio i o uspješno provedenim aktivnostima vezanim uz blagdan Svih svetih te se zahvalio građanima na strpljenju.

[infopunkt 7393 2]


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.