Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bandić: Štitit ćemo privatnost građana

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas na sjednici Gradske skupštine da će do jeseni imati Vijeće za gradsku kontrolu video nadzora.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas na sjednici Gradske skupštine da će do jeseni imati Vijeće za gradsku kontrolu video nadzora.

Na današnjoj sjednici Gradske skupštine gradonačelnik Grada Zagreba je komentirao osnivanje Vijeća za gradsku kontrolu video nadzora.

”Hoćete li realizirati inicijativu o kojoj smo pričali, i raspisati javni poziv za uspostavljanje Vijeća za gradsku kontrolu video nadzora”, upitao je gradonačelnika Alen Ostojić zastupnik HSLS-a.

Istaknuo je kako bi se na taj način ispunile sve ”univerzalne” deklaracije o ljudskim pravima i zaštiti privatnosti, kao i brojne druge rezolucije koje o tome govore.

Odgovarajući na pitanje zastupnika Ostojića, Bandić je rekao da će do jeseni osnovati Vijeće za gradsku kontrolu video nadzora. “Imate moju riječ da ćemo na prvoj sjednici skupštine imati sve usuglašeno, poštivati proceduru i da ćemo štititi privatnost naših sugrađana”, rekao je Bandić.

Zastupnik Nenad Matić (HSS) uputio je upit kako će Zagreb zaštititi potraživanja u visini od 20 milijuna kuna prema tvrtki DIOKI. ”Koji će stav zauzeti grad u predstečajnoj nagodbi”, zapitao je.

Matić je za govornicu došao sa šeširom na glavi rekavši kako će, čini se, radnicima DIOKI-ja od svega samo to preostati, aludirajući da će vjerojatno nakon svega morati prositi.

Odgovor je dao pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić koji je rekao da grad Zagreb neće ugroziti postupak predstečajne nagodbe i da će postupiti kao i ostali vjerovnici, podsjetivši da Zagreb potražuje 20 od ukupno 905 milijuna kuna potraživanja prema DIOKI-ju.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.